ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Kαρντάσιαν: «Αγαπώ τους σπασίκλες» - Το T-shirt που φόρεσε και έγινε viral

H Kιμ Καρντάσιαν με τη μητέρα της
H Kιμ Καρντάσιαν με τη μητέρα της
Α.Ρ

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα μπλουζάκι όλο νόημα για να παρακολουθήσει τον αγώνα των LA Lakers με τους Golden State Warriors

Η σταρ του ριάλιτι, ενώθηκε με τη φίλη της Σάρα Στάντινγκερ και τη μητέρα της και μάνατζέρ της Κρις Τζένερ για να παρακολουθήσει έναν αγώνα πλέι οφ των LA Lakers με τους Golden State Warriors.

Η 42χρονη σταρ, η οποία αυτή τη στιγμή πιστεύεται ότι δεν έχει σχέση μετά το διαζύγιό της με τον Kάνιε Γουεστ και το τέλος της σχέσης της με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον, φορούσε ένα στενό μπλουζάκι με τη φράση «Αγαπώ τους Σπασίκλες» (I Love Nerds), το οποίο συνδύασε με τζιν και γόβες.

Οι αστέρες του κινηματογράφου Κρις Πατ και Τζακ Νίκολσον βρέθηκαν επίσης στο γήπεδο το βράδυ της Δευτέρας (8/5)

Την περασμένη εβδομάδα, η Kαρντάσιαν και ο Ντέιβιντσον έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο στο Met Ball. Έδειξαν ότι δεν υπήρχαν συναισθήματα πικρίας μεταξύ τους, καθώς φωτογραφήθηκαν μαζί στη φετινή εκδήλωση. Το ζευγάρι έβγαινε για εννέα μήνες πριν χωρίσει τον Αύγουστο του 2022 και πήγαν μαζί στο περσινό Met Gala.

Στον αγώνα του NBA, η Κιμ και η μητέρα της Κρις κάθισαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τους Lakers να κερδίζουν τελικά με 104–101. Μέλος της ομάδας είναι και ο πρώην της Κλόι Καρντάσιαν, Τριστάν Τόμσον, ο οποίος δεν έπαιξε το βράδυ της Δευτέρας