ΚΟΣΜΟΣ

Μελ Γκίμπσον: «Μισώ αυτό που έχει γίνει» - Ξεσπά ο αδερφός του

Μελ Γκίμπσον
Associated Press

Ο αδερφός του Μελ Γκίμπσον αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλάνε 

Στο στόχαστρο του αδερφού του, Ντόναλ, βρίσκεται ο Μελ Γκίμπσον. Ο μικρότερος κατά δύο χρόνια αδερφός του αστέρα του Χόλιγουντ προσελήφθη από τη «Disney» για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζον Σμιθ στη συνέχεια της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Pocahontas», από τη στιγμή που ο Μελ Γκίμπσον δεν μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο.

Τα δύο αδέρφια δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ο Μελ είχε δώσει στον Ντόναλ έναν ρόλο στην ταινία «Braveheart».

Ξεσπά ο αδερφός του Μελ Γκίμπσον: «Μισώ αυτό που έχει γίνει»

Ο Ντόναλ Γκίμπσον, μιλώντας στη Daily Mail, κατηγόρησε την ταινία του Μελ Γκίμπσον «Τα Πάθη του Χριστού» ως την αιτία της διάλυσης της σχέσης τους. «Ο Μελ κι εγώ κάποτε ήμασταν τόσο κοντά που το βρίσκω απίστευτο που δεν μιλάμε, που δεν έχουμε επαφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν ήμασταν παιδιά μοιραζόμασταν ένα υπνοδωμάτιο, κάναμε τα πάντα μαζί. Όταν ήρθε στο Λος Άντζελες, τον ακολούθησα. Είναι μόνο δύο χρόνια μεγαλύτερός μου, οπότε ήταν ο μεγάλος μου αδερφός, ο καλύτερος μου φίλος. Όταν έγινε διάσημος, δεν υπήρχε ζήλια. Ήμουν χαρούμενος γι’ αυτόν, περήφανος που τα κατάφερε. Η φήμη τον άλλαξε. Ο Μελ που ήξερα, εξαφανίστηκε. Το Χόλιγουντ τον έφαγε και τον έφτυσε. Για μένα η φήμη και τα λεφτά, δημιούργησαν ένα τέρας. Μισώ αυτό που έχει γίνει», πρόσθεσε ο Ντόναλ Γκίμπσον.