ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία εκλογές - Μπαχτσελί: Οι πολίτες δεν υπέκυψαν στο συκοφαντικό αφήγημα που έγινε εναντίον μας

Τουρκία εκλογές - Μπαχτσελί: Οι πολίτες δεν υπέκυψαν στο συκοφαντικό αφήγημα που έγινε εναντίον μας

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο άνθρωπος που κυριαρχεί στην τουρκική πολιτική σκηνή τις δύο τελευταίες δεκαετίες, κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του για άλλα πέντε χρόνια - ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε δηλώσεις το απόγευμα της Κυριακής

Ο Ερντογάν κέρδισε, για την ακρίβεια θριάμβευσε, στις δεύτερες τουρκικές εκλογές και τα συγχαρητήριά μηνύματα έχουν ξεκινήσει. «Οι πολίτες δεν υπέκυψαν στο συκοφαντικό αφήγημα που έγινε εναντίον μας στο προεκλογικό αγώνα», είπε μεταξύ άλλων ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί το απόγευμα της Κυριακής.

«Σήμερα, η Τουρκία γράφει ιστορία και εγγυάται το μέλλον, την εγγύηση της ενότητας της χώρας. Η συμμετοχή των πολιτών στο εσωτερικό και εξωτερικό της Τουρκίας έχουν αποδώσει το εκλογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με το οποιο ο Ερντογάν θα είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας της Τουρκίας», ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Και πρόσθεσε: «Οι κάλπες έδειξαν οτι ο λαός ψηφίζει για τη σωτηρία, τη δικαιοσύνη και το μέλλον αυτής της χώρας. Οι πολίτες δεν υπέκυψαν στο συκοφαντικό αφήγημα που έγινε εναντίον μας στο προεκλογικό αγώνα».