ΚΟΣΜΟΣ

Κρίστι Τέρλινγκτον: Η κόρη της έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και μάγεψε τα πλήθη

H Kρίστι Τέρλινγκτον
H Kρίστι Τέρλινγκτον
Α.Ρ

Η κόρη της Κρίστι Τέρλινγκτον, Γκρέις Μπερνς, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο σόου μόδας της Φλωρεντίας

Η κόρη της Κρίστι Τέρλινγκτον, του διάσημου μοντέλου της δεκαετίας του ΄90 και του ηθοποιού και σκηνοθέτη Eντ Μπερνς έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα την Τετάρτη (14/6), περπατώντας στο βρετανικό σόου της Vogue X LuisaViaRoma στη Φλωρεντία.

Στην επίδειξη, η 19χρονη Γκρέις φορούσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ, βασισμένο στο πράσινο φόρεμα της σχεδιάστριας που φορούσε η Bella Hadid για το σόου της άνοιξης του 2023. Κάτω από το φόρεμα, η Γκρέις φορούσε ένα μαύρο κορμάκι από δαντέλα από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Μετά το σόου, ευχαρίστησε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους διοργανωτές που «έβαλαν το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό μου». Η ανάρτησή της περιελάμβανε μια σειρά βίντεο από την πασαρέλα και φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που είχα αυτή την τελειότητα μιας εμπειρίας ως την πρώτη μου παράσταση και που ευλογήθηκα από τα χέρια των @sammcknight1 και @patmcgrathreal!» άρχισε τη λεζάντα. «Απλά σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό δυνατό και εύχομαι να μπορούσα να αγκαλιάσω τον καθένα από εσάς! (...) Σας ευχαριστώ μέχρι να πεθάνω».

Η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε επίσης το ντεμπούτο του μοντέλου, ανεβάζοντας εικόνες στο Instagram με τη Grace να μακιγιάρεται πριν από την επίδειξη. Νωρίτερα φέτος, η Grace και η μητέρα της, 54 ετών σήμερα, πρωταγωνίστησαν μαζί σε μια καμπάνια της Carolina Herrera.

«Απερίγραπτα ευγνώμων που είχα το προνόμιο και την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της εμπειρίας! Όλη η αγάπη στον κόσμο σε κάθε θεϊκό άνθρωπο που το έκανε αυτό δυνατό! Δάκρυα αγάπης και αγάπης και περισσότερη αγάπη!», έγραψε η Γκρέις σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Tέρλινγκτον ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 14 ετών και έγινε γνωστή περίπου την ίδια εποχή με τα κορυφαία supermodels Naomi Campbell και Linda Evangelista. Όταν έκλεισε τα 25 της το 1994, εγκατέλειψε την καριέρα της στην πασαρέλα.

«Σκέφτηκα, ξέρετε τι; Προτιμώ να το τελειώσω όταν θέλω να το τελειώσω, παρά να το κάνει κάποιος άλλος για μένα», είχε πει στο πολυτελές περιοδικό Du Jour το 2012, εξηγώντας τον λόγο της παραίτησης.«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα διαρκούσε τόσο πολύ ούτως ή άλλως», είπε. Από τότε που αποχαιρέτησε τη βιομηχανία του μόντελινγκ πριν από σχεδόν 25 χρόνια, η Τέρλινγκτον επέστρεψε στην πασαρέλα μόνο σε μια επίδειξη του Marc Jacobs το 2019 για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.