ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Το ασυνήθιστο δώρο που έκανε στο νέο μπαμπά η Τζένιφερ Λόρενς

Ο Ντε Νίρο με τη Τζένιφερ Λόρενς
Ο Ντε Νίρο με τη Τζένιφερ Λόρενς
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόρενς έδωσε στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο το «απόλυτο δώρο» για νέους γονείς όταν καλωσόρισε πρόσφατα το έβδομο παιδί του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέκτησε το έβδομο παιδί του, την κόρη του Gia Virginia Chen-De Niro με τη σύντροφό του Tiffany Chen τον περασμένο Απρίλιο και το Χόλιγουντ έσπευσε να του ευχηθεί.

Η Τζένιφερ Λόρενς αποκάλυψε μάλιστα πρόσφατα το «απόλυτο δώρο» που έκανε στο διάσημος ηθοποιό. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της στο Watch What Happens Live με τον Άντι Κοέν, η Λόρενς μίλησε για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της. Όταν δύο μέλη του κοινού τη ρώτησαν αν είχε στείλει στον Ντε Νίρο δώρο μετά το μωρό, η 32χρονη ηθοποιός απάντησε: «Έκανα κάτι καλύτερο, έστειλα μια ειδικευμένη σε βρέφη νοσοκόμα».

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν», πρόσθεσε, ενώ ο οικοδεσπότης επιδοκίμασε τη Λόρενς για την ευγενική της χειρονομία. «Ο νυχτερινός ύπνος» είναι το καλύτερο δώρο για να προσφέρεις σε έναν νέο γονέα τόνισε.

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν μαζί στην φιλμ του 2012 με τίτλο «Silver Linings Playbook», για το οποίο η Λόρενς έλαβε το πρώτο της Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Τον περασμένο Μάιο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά σε συνέντευξή του στο ET Canada. Όταν η δημοσιογράφος Brittnee Blair του είπε, «Ξέρω ότι έχεις έξι παιδιά», τη διόρθωσε και απάντησε: «Επτά, στην πραγματικότητα. Μόλις έκανα ένα μωρό.»

Όταν ο σταρ του «Νονού» ανακοίνωσε τα νέα, η συμπρωταγωνίστρια του στο «About My Father» Κιμ Κατράλ εμφανίστηκε να επιβεβαιώνει ότι είχε καλωσορίσει το παιδί με την κοπέλα του Tίφανι Τσεν. Σύμφωνα με το People, ο Ντε Νίρο γνώρισε την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών στα γυρίσματα του The Intern το 2015.

«Ο Θεός να τον έχει καλά», είπε η Κατράλ στο Extra. «Η Τίφανι είναι μια τόσο όμορφη γυναίκα. Ήρθε μια φορά στο πλατό με την οικογένειά της και παρακολούθησε γυρίσματα και ήταν υπέροχη και γλυκιά. Είμαι χαρούμενη και για τους δύο».

Ο 79χρονος ηθοποιός πρόσφερε αργότερα κάποιες συμβουλές για γονείς κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Access Hollywood, στην οποία ρωτήθηκε τι χρειάζεται για να είσαι «καλός πατέρας». «Μερικές φορές, δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει να είσαι καλός πατέρας», απάντησε, πριν προσθέσει: «Λοιπόν, το ξέρουν. Ξέρεις ότι έχεις ευθύνη».

Ο σταρ των Goodfellas συνέχισε: «Κοιτάξτε, είναι μυστήριο, είναι πολύς ενθουσιασμός. Αλλά είναι τρομακτικό και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς». Ο Ντε Νίρο έχει άλλα έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσει του. Ο ηθοποιός και η πρώτη του σύζυγος, η Αμερικανίδα ηθοποιός Diahnne Abbott, είναι γονείς της κόρης Drena, 51, και του γιου Raphael, 46. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένοι από το 1976 έως το 1988.