ΚΟΣΜΟΣ

Τζόαν Κόλινς: «Η αγάπη δεν έχει όρια» - Τι είπε για την εμμονή της με τους νεότερους άνδρες

H Tζόαν Κόλινς
H Tζόαν Κόλινς
ΑΡ

Η Τζόαν Κόλινς σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τους πρώην συζύγους της και την τάση της να βγαίνει με νεότερους άνδρες. «Η αγάπη δεν έχει όρια» είπε η 90χρονη σταρ της «Δυναστείας»

Το αστέρι της «Δυναστείας» Τζόαν Κόλινς μίλησε ανοιχτά για τις πρώην σχέσεις της και τον σύζυγό της εδώ και δύο δεκαετίες, παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον, σε μια νέα συνέντευξη στους Times,

Η 90χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στους προηγούμενους συντρόφους της και την τάση να είναι πολύ νεότεροι από εκείνη. Όταν ρωτήθηκε γιατί τόσοι πολλοί από τους συζύγους και τα αγόρια της ήταν πολλοί μικρότεροι, η ηθοποιός είχε μια απλή απάντηση: «Δεν ξέρω. Η αγάπη δεν έχει όρια», είπε

Η Κόλινς, η οποία αυτή τη στιγμή είναι παντρεμένη με το θεατρικό παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον, παραδέχτηκε επίσης ότι χρειάζονται πολλά για να τη «γοητεύσει κανείς». Ο 58χρονος Γκίμπσον, ο οποίος είναι 32 χρόνια νεότερος από την Κόλινς τη γοήτευσε για πρώτη φορά το 2000 ενώ δούλευε στο έργο Love Letters, του οποίου ήταν παραγωγός. Είναι ο πέμπτος σύζυγός της και το ζευγάρι είναι παντρεμένο για πάνω από δύο δεκαετίες τώρα.

Η νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας θυμήθηκε επίσης τους τέσσερις γάμους της πριν από τον Γκίμπσον, οι οποίοι, σύμφωνα με τη Βρετανίδα ηθοποιό, ήταν γεμάτοι απιστία και κακοποίηση. «Όλοι πήραν λεφτά από εμένα, στην πραγματικότητα», είπε στους Times για τους πρώην συζύγους της – εκτός από τον τρίτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ρον Κας, γιατί μέχρι τη στιγμή που χώρισαν «δεν είχαν απομείνει χρήματα».

Η Κόλινς σκέφτηκε επίσης τη σχέση της με τον δεύτερο σύζυγό της Άντονι Νιούλι, με τον οποίο απέκτησε δύο από τα τρία παιδιά της. Έχει επίσης μια κόρη, με τον πρώην σύζυγό της Κας. «Συνειδητοποίησα ότι ο Άντονι Νιούλι ήταν μια ιδιοφυΐα και συναρπαστικός και νομίζω ότι ένιωθα ότι θα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά μου θα κληρονομούσαν λίγη από τη λαμπρότητα και τη μαγεία του», είπε η ηθοποιός για τον πρώην σύζυγό της, τραγουδιστή που έχει βραβευτεί με Grammy και υποψήφιο για Όσκαρ τραγουδοποιού για τη μουσική του στο φιλμ Willy Wonka & the Chocolate Factory.

Πρόσθεσε, «Δεν ήταν σε θέση να είναι καλός πατέρας ή καλός σύζυγος και ήταν απολύτως σαστισμένος με τις γυναίκες». Ευτυχώς, η Κόλινς βρήκε την ευτυχία με τον 5ο σύζυγό της.

«Είναι διευθυντής εταιρείας από τα 19 του», είπε για τον Γκίμπσον. «Έτσι έχει συνηθίσει να συναλλάσσεται με ηθοποιούς και παραγωγούς και σκηνοθέτες και ντίβες». Όταν ρωτήθηκε αν το σχόλιό της για τις «ντίβες» σημαίνει ότι ο Γκίμπσον ξέρει πώς να «χειρίζεται» την Κόλινς, η οποία είναι γνωστή για την ικανότητά της να απεικονίζει ντίβες στην οθόνη, παραδέχτηκε (μετά από κάποια αντίσταση) ότι στην πραγματικότητα σημαίνει ακριβώς αυτό. «Το ξέρω», είπε στους Times, «επειδή είναι άντρας».