ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: 23χρονη οπαδός σκοτώθηκε αφού δέχθηκε χτύπημα στο λαιμό με μπουκάλι μπύρας

H 23χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στη Βραζιλία
H 23χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στη Βραζιλία

Μια γυναίκα πέθανε στη Βραζιλία, δύο μέρες αφότου χτυπήθηκε στο λαιμό με ένα μπουκάλι μπύρας κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Βραζιλία ο θάνατος της 23χρονης Γκαμπριέλα Ανέλλι, η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα όταν χτυπήθηκε στο λαιμό με μπουκάλι μπύρας κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδους της Παλμέιρας και της Φλαμένγκο το βράδυ του Σαββάτου.

Η 23χρονη Γκαμπριέλα Ανέλι υπέστη δύο καρδιακές προσβολές αφού χτυπήθηκε έξω από το στάδιο Allianz Parque ενώ περίμενε να μπει μέσα. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φέρεται να έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές μετά τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας.

Όπως δήλωσε ο αδερφός της, Φελίπε, η Γκαμπριέλα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την επίθεση που δέχθηκε προσθέτοντας ότι η 23χρονη είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις στην καρδιά, τους πνεύμονες και το συκώτι.

«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι μια 23χρονη μπορεί να πέσει θύμα βαρβαρότητας σε έναν χώρο που είναι προορισμένος για διασκέδαση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Παλμέιρας ζητώντας από την αστυνομία να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας «που έπληξε την εικόνα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας».

Οι αρχές του Σάο Πάολο ανακοίνωσαν ότι το μπουκάλι που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης πέταξε ο 26χρονος Λεονάρντο Σαντιάγκο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.bra

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θανατηφόρο επεισόδιο σημειώθηκε όταν οπαδοί της Παλμέιρας που περίμεναν έξω από θύρα του γηπέδου εντόπισαν οπαδούς της Φλαμένγκο, τους κυνήγησαν και τότε o 26χρονος πέταξε το μπουκάλι.

Την ίδια μέρα, ένα άλλο επεισόδιο έλαβε χώρα σε διαφορετικό χώρο του γηπέδου λίγο πριν τραυματιστεί η γυναίκα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι για να εξατμιστούν τα δακρυγόνα που χρησιμοποιήθηκαν από την αστυνομία.