ΚΟΣΜΟΣ

Σινέντ Ο΄ Κόνορ: «Τα μηνύματά της ήταν γεμάτα απόγνωση» λέει ο Μπομπ Γκέλντοφ

Σινέντ Ο΄ Κόνορ: «Τα μηνύματά της ήταν γεμάτα απόγνωση» λέει ο Μπομπ Γκέλντοφ
Associated Press

Ο Γκέλντοφ ο οποίος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Cavan Calling στην Ιρλανδία το περασμένο Σαββατοκύριακο απότισε φόρο τιμής στη φίλη του Σινέντ Ο΄ Κόνορ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της Σινέντ Ο' Κόνορ η οποία εντοπίστηκε νεκρή από την αστυνομία στο σπίτι της στο Λονδίνο την περασμένη Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Ο Sir Μπομπ Γκέλντοφ αποκάλυψε ότι ήταν σε επικοινωνία με την Σινέντ Ο’ Κόνορ λίγο πριν βρεθεί νεκρή, αναφέροντας ότι τα μηνύματά της τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν ένα μιξ από απόγνωση και απελπισία αλλά και ελπίδα καθώς έγραφε νέα τραγούδια.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ και ο Σερ Μπομπ Γκέλντοφwenn.com

Ο Γκέλντοφ ο οποίος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Cavan Calling στην Ιρλανδία το περασμένο Σαββατοκύριακο απότισε φόρο τιμής στη φίλη του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Όπως είπε: «Σήμαινε πολλά για όλους, σήμαινε πολλά για εμάς. Η φωνή της αντιπροσώπευε την ψυχή της και το πνεύμα της και όποτε την ακούμε θα είμαστε με μία σπουδαία γυναίκα».

Γείτονες της Σινέντ Ο’ Κόνορ δήλωσαν ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει την αυτοκτονία του γιου της Σέιν πριν από ένα χρόνο και ότι είχε μετακομίσει πρόσφατα στο Λονδίνο από την Ιρλανδία λόγω της μοναξιάς της.

73649849-12355929-Ms_O_Connor_struggled_since_her_son_Shane_17_took_his_own_life_i-a-4_1690795837477.jpg
Η Σινέντ Ο' Κόνορ με τον γιο της Σέιν

Στο τελευταίο της βίντεο στο Twitter, από το νέο της διαμέρισμα κοντά στο Μπρίξτον, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι δούλευε σε καινούριο υλικό και μάλιστα σχεδίαζε και περιοδεία σε Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Αυστραλία.

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, όπως όλοι ξέρετε, από το να συνεχίσουμε. Πολλές φορές η Σινέντ ήταν γεμάτη με απαίσια μοναξιά και απόγνωση. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Μιλούσαμε μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες, κάποια από τα μηνύματά της έδειχναν την απελπισία και τη θλίψη της και κάποια άλλα ήταν εκστατικά χαρούμενα. Έτσι ήταν εκείνη», είπε ο Γκέλντοφ από τη σκηνή του ιρλανδικού φεστιβάλ.

Η τραγουδίστρια τελείωνε ένα καινούριο άλμπουμ και κανόνιζε ημερομηνίες για περιοδεία την επόμενη χρονιά, ενώ εξέταζε προτάσεις για να γίνει ταινία το βιβλίο της, σύμφωνα με μήνυμα από την εταιρεία που την εκπροσωπούσε.

«Υπέροχα σχέδια ήταν προ των πυλών» προσθέτουν για την βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια και τραγουδοποιό. Ο θάνατος της Ιρλανδής καλλιτέχνη δεν θεωρείται ύποπτος, ενώ την είδηση έδωσε στα μέσα η οικογένειά της.

Η εταιρεία 67 Management ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι «στέλνουν την αγάπη, τη σκέψη και τις προσευχές τους στην οικογένεια της Σίνέντ Ο’ Κόνορ», ενώ ευχαρίστησαν τους φανς της τραγουδίστριας για την καλοσύνη και την στήριξη που έχουν δείξει.

Το μήνυμα κατέληγε ως εξής: «Ήταν τιμή μας να έχουμε δουλέψει με την Σινέντ ως μουσικοί, παραγωγοί αλλά και καλλιτεχνικοί μάνατζερς τα τελευταία 9 χρόνια, αλλά περισσότερο από όλα η Σινέντ ήταν οικογένειά μας.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Στη σορό της Σινέντ Ο' Κόνορ θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί μετά από αρκετές εβδομάδες σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το μήνυμα της εταιρείας όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα τους: