ΚΟΣΜΟΣ

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πουλήθηκε το σπίτι όπου έμενε μέχρι τον θάνατό της

H Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ
H Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ
ΑΡ

Το τελευταίο σπίτι της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί βρήκε αγοραστή λίγες μόλις μέρες αφότου βγήκε στο σφυρί για 4,6 εκατομμύρια δολάρια

Το σπίτι της αείμνηστης Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε στυλ γαλλικού Chateau πουλήθηκε 7 μήνες μετά τον θάνατό της, τον Ιανουάριο. Το σπίτι στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το οποίο είχε καταχωρηθεί για 4,6 εκατομμύρια δολάρια, έχει έξι υπνοδωμάτια και επτά μπάνια και βρίσκεται κοντά στο υψηλότερο σημείο του Mont Calabasas , μια αγαπημένη κοινότητα διασημοτήτων.

Γύρω στα 7.440 τετραγωνικά πόδια, το κατάλυμα προσφέρει όμορφη θέα στους κυματιστούς λόφους και βρίσκεται σε αδιέξοδο, είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, διαθέτει πολλούς χώρους διασκέδασης, όπως home theater και μπόνους δωμάτιο με μπαρ και τζάκι, ενώ η πίσω αυλή περιλαμβάνει υδρομασάζ και ψησταριά.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα του σπιτιού έχει μεγάλες ντουλάπες και ένα διπλανό δωμάτιο για γιόγκα ή γκαρνταρόμπα, ενώ στις πολυτελείς ανέσεις του περιλαμβάνεται ένα γκαράζ τριών αυτοκινήτων, διαμορφωμένο με έναν αυτόματο ανελκυστήρα που μπορεί να χωρέσει ένα τέταρτο αυτοκίνητο. Η είδηση ότι το σπίτι βγήκε στην αγορά έρχονται λίγους μήνες αφότου η κόρη της Lisa Marie, Riley Keough, και η μητέρα της, Priscilla, κατέληξαν σε συμφωνία για την περιουσία της εκλιπούσας.

Η 34χρονη Keough, ζήτησε από το δικαστήριο να εγκρίνει τη συμφωνία διευθέτησης του Μαίου σε έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες. Το αστέρι της μίνι σειράς Daisy Jones & the Six - που θα είναι η μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας της μητέρας της θα προστατεύσει και θα επενδύσει τα χρήματα «με συνεπή τρόπο. με τις ανάγκες των δικαιούχων, και όχι επηρεασμένη από την επιθυμία ενός καταπιστεύματος», σύμφωνα με τον δικηγόρο της ηθοποιού.

Η Priscilla, εν τω μεταξύ, θα είναι διαχειρίστρια του υποκαταπιστεύματος του γιου της και ετεροθαλούς αδερφού της Λίζα Μαρί, Ναβαρόνε Γκαριμπάλντι, στον οποίο θα χορηγηθεί το 1/9 της περιουσίας, αναφέρουν τα έγγραφα. Τα υπόλοιπα θα μοιραστούν μεταξύ των Riley, Finley και Harper και η Priscilla θα λάβει επίσης ένα εφάπαξ άγνωστο ποσό.

Το καταπίστευμα, το οποίο περιλαμβάνει την αγαπημένη ιδιοκτησία του Έλβις Πρίσλεϊ στην Graceland και μερίδιο 15% στην Elvis Presley Enterprises (EPE) είχε προηγουμένως καταχωρίσει τον πρώην επιχειρησιακό διευθυντή της Priscilla και της Lisa Marie, ως συνδιαχειριστές.