ΚΟΣΜΟΣ

Ο «πόλεμος των Πρίσλεϊ» - Σπάει τη σιωπή της η εγγονή του «Βασιλιά» μετά τον θάνατο της Λίσα-Μαρί

Ο «πόλεμος των Πρίσλεϊ» - Σπάει τη σιωπή της η εγγονή του «Βασιλιά» μετά τον θάνατο της Λίσα-Μαρί

Η Keough - εγγονή του Έλβις - διευκρίνισε ότι «τα πράγματα με τη γιαγιά θα είναι καλύτερα στο μέλλον» τώρα που «ξεκαθάρισε η κατάσταση» με τα κληρονομικά

Η Riley Keough παραδέχτηκε ότι η σχέση της και της γιαγιάς της Priscilla Presley είναι τεταμένη και αυτό εντάθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της Λίσα - Μαρί Πρίσλεϊ και τον αγώνα που έδωσε για τη διαθήκη ώστε να κληρονομήσει την περιουσία της.

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Vanity Fair αν τώρα οι δύο γυναίκες τα έχουν βρει τώρα που είναι η μοναδική διαχειριστής της περιουσίας της εκλιπούσας μητέρας της και ιδιοκτήτρια του Graceland, η ηθοποιός δίστασε να απαντήσει.

«Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να το απαντήσω που δεν είναι μια κουβέντα 20 λεπτών», εξήγησε η 34χρονη εγγονή του βασιλιά της Ροκ εν Ρολ.

«Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση, αλλά τώρα όλα θα πάνε καλύτερα», πρόσθεσε. «Οτιδήποτε γράφετε στον Τύπο με στεναχωρεί γιατί, στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θέλει [η Πρισίλα] είναι να αγαπά και να προστατεύει τη Γκρέισλαντ και την οικογένεια Πρίσλεϊ και την κληρονομιά».

Η Keough διευκρίνισε ότι «τα πράγματα με τη γιαγιά θα είναι καλύτερα στο μέλλον» τώρα που «ξεκαθάρισε η κατάσταση», προσθέτοντας ότι η 78χρονη μπορεί «φυσικά» να ταφεί στο Graceland «αν θέλει».

Εξήγησε ότι ο θάνατος της Λίζα Μαρί τον Ιανουάριο οδήγησε σε «χάος» στην οικογένεια.