ΚΟΣΜΟΣ

Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκ: Τέσσερα supermodels ποζάρουν για το εξώφυλλο της Vogue

Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκ: Τέσσερα supermodels ποζάρουν για το εξώφυλλο της Vogue

Τέσσερα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη συγκέντρωσε η Vogue για ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί.

Η Vogue ένωσε τις δυνάμεις τεσσάρων μοντέλων σε ένα εξώφυλλο. Η 53χρονη Ναόμι Κάμπελ συναντάται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο στούντιο το μεγάλου περιοδικού, με την 58χρονη Λίντα Εβαντζελίστα, την 57χρονη Σίντι Κρόφορντ και την 54χρονη Κρίστι Τέρλινγκτον.

Τα supermodels πόζαραν μαζί στον φακό, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία και έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που περνούν τα 50.

Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν όλες μαζί, ήταν το 1989 και πάλι για τη Vogue. Με αφορμή την επανασύνδεσή τους, το περιοδικό έφερε πάλι στην επιφάνεια το viral για τα 90s ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.

Βίντεο από τη σπάνια φωτογράφηση αναρτήθηκαν και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του περιοδικό στο TikTok.

«Για όλους εκείνους που μας στηρίζουν από τα 90s» ακούγεται να λέει η Ναόμι Κάμπελ και προσθέτει: «Για όλες τις γυναίκες εκεί έξω, να δείξουμε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».

«Είμαστε γυναίκες. Ήμασταν νέες γυναίκες τότε και τώρα είμαστε πλήρεις γυναίκες στη δύναμή μας, στο σώμα μας. Δεν πήγαμε πουθενά και ίσως να επιστρέψουμε πάλι σε 30 - 40 χρόνια» είπε με τη σειρά της η Τέρλινγκτον.