ΚΟΣΜΟΣ

Μίσιγκαν: Συνετρίβη αεροσκάφος στη διάρκεια επίδειξης - Τελευταία στιγμή γλίτωσαν οι πιλότοι

Μίσιγκαν: Συνετρίβη αεροσκάφος στη διάρκεια επίδειξης - Τελευταία στιγμή γλίτωσαν οι πιλότοι
Facebook

Μίσιγκαν: Το αεροσκάφος έπεσε στο πάρκινγκ πολυκατοικίας, προσκρούοντας σε σταθμευμένα οχήματα, ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες. 

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο αεροπορικό show «Thunder Over Michigan», την Κυριακή 13 Αυγούστου. Οι δύο πιλότοι εκτινάχθηκαν την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια αλεξίπτωτου.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές και οι δύο χρειάστηκε να μεταβούν σε τοπικό νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες για μικροτραυματισμούς.

Το αεροσκάφος έπεσε στο πάρκινγκ πολυκατοικίας, προσκρούοντας σε σταθμευμένα οχήματα, ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες. Σύμφωνα με τις Αρχές «Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης εκτινάχθηκαν με επιτυχία από το αεροσκάφος πριν από τη συντριβή».

Η εκδήλωση «Thunder Over Michigan», η οποία γιόρταζε την 25η επέτειό της, σύμφωνε με την ΕΡΤ ανέφερε στο Facebook, ότι το show έπρεπε να σταματήσει λόγω της συντριβής.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν βίντεο, τα οποία δείχνουν φλόγες και καπνούς να υψώνονται στον ουρανό και τους δύο πιλότους να εκτοξεύονται από το αεροσκάφος.

Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.