ΚΟΣΜΟΣ

Ρούπερτ Μέρντοχ: Η πρώην πεθερά του Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι η νέα αγαπημένη του μεγιστάνα

Ρούπερτ Μέρντοχ: Η πρώην πεθερά του Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι η νέα αγαπημένη του μεγιστάνα
Daily Mail

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι Μέρντοχ-Ζούκοβα πέρασε ήδη μαζί κάποιες ημέρες του Ιουλίου σε κρουαζιέρα με το γιοτ «Χριστίνα Ο» που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση

Η νέα αγαπημένη του 92χρονου, Ρούπερτ Μέρντοχ, είναι η 66χρονη Έλενα Ζούκοβα, που είναι η πρώην πεθερά του Ρώσου Ρομάν Αμπράμοβιτς, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

H Έλενα Ζούκοβα, η οποία είναι μοριακή βιολόγος με δύο γάμους στο παρελθόν και ζει στις ΗΠΑ από το 1991 οπότε και έφυγε από τη Ρωσία, είναι μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα, της γυναίκας που είχε παντρευτεί στο παρελθόν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το ιδιαίτερο στη σχέση αυτή είναι ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τη Ζούκοβα έφερε κοντά στον Μέρντοχ η πρώην σύζυγός του - η τρίτη κατά σειρά - Γουέντι Ντενγκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι Μέρντοχ-Ζούκοβα πέρασε ήδη μαζί κάποιες ημέρες του Ιουλίου σε κρουαζιέρα με το γιοτ «Χριστίνα Ο» που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση.

Το βρετανικό ταμπλόιντ δημοσιεύει, μάλιστα, και την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού κάτω από μια πινακίδα με την επιγραφή «Happyland».

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail