ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι - «Ήταν σκληρό για την οικογένειά μου»

H Zιζέλ Μπούντχεν με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι
H Zιζέλ Μπούντχεν με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι
Α.Ρ

H Zιζέλ Μπούντχεν μίλησε πρόσφατα για τον διπλό πόνο του διαζυγίου της με τον Toμ Μπρέιντι και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γονείς της

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο People, το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία μίλησε για ολους και όλα και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις δύσκολες στιμές που αντιμετώπισε τον περασμένο χρόνο. «Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Πέρασα πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής μου». Στις ταραχώδεις αυτές εποχές, η Ζιζέλ παρέμεινε ακλόνητη, πιστεύοντας στο παλιό ρητό: «Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που φέρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία χώρισε από τον Toμ Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2022 μετά από μια έντονη διαφωνία σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, επέλεξε να μην εμβαθύνει στις λεπτομέρειες της υγείας των γονιών της. Αντίθετα, έδωσε έμφαση στους μηχανισμούς άμυνάς της. Το ότι παρέμεινε ενεργή έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ταξίδι της προς τη θεραπεία. Τόνισε: «Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω να με στηρίξουν αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο».

Στα 43 της, η Ζιζέλ δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, αποδεικνύοντας την καθημερινή της δέσμευση στην άσκηση, τη σωστή διατροφή και την πνευματική εγρήγορση. Της αρέσει το περπάτημα, η γιόγκα και η άρση βαρών, που τη βοηθούν να διατηρεί τη σωματική της ευεξία. Επιπλέον, η ενδοσκόπηση την οδήγησε να κάνει σημαντικές επιλογές τρόπου ζωής, όπως το να κόψει το αλκοόλ

Σημείωσε μια ξεχωριστή διαφορά μετά τα 40 της σχετικά με την ανταπόκριση του σώματός της στο κρασί, λέγοντας: «Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πιεις ένα ποτήρι κρασί… Λοιπόν, δεν είναι υγιεινό για μένα… Δεν μπορώ να καταναλώνω όλα αυτά τα πράγματα μαζί (αλκοόλ, καφεΐνη ) γιατί αθροίζονται» είπε και τόνισε τη διαύγεια, τον βελτιωμένο ύπνο και την αυξημένη επίγνωση που ένιωσε μετά την εγκατάλειψη του αλκοόλ.

Ενσωματώνοντας τον διαλογισμό στη ρουτίνα της, η Ζιζέλ τόνισε τη σημασία του να παρατηρεί τα συναισθήματά της και να είναι προληπτική παρά αντιδραστική. Πάντα υπέρμαχος της αυτοφροντίδας, λέει οτι ειναι εσφαλμένη αντίληψη ότι η αυτοφροντίδα είναι μια πράξη εγωισμού.

«Όταν νιώθεις καλά, είσαι καλύτερη μαμά, καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη... είσαι πιο προσγειωμένη», υποστήριξε, τονίζοντας την επίδραση της ευημερίας κάποιου στα αγαπημένα του πρόσωπα και τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Η μετεγκατάσταση της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι στο Τάμπα Μπέι της Φλόριντα το 2020 σηματοδότησε τις τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν του. Μετά τον χωρισμό τους, η Ζιζέλ και τα δύο τους παιδιά, Μπένζαμιν και Βίβιαν, έκαναν το Μαϊάμι το νέο τους σπίτι

Οσο για τα υπόλοιπα μυστικά που τη βοήθησαν να αντέξει, παραδέχθηκε οτι λατρεύει τον ήλιο. «Απλώς η αίσθηση του ήλιυο, μία απλή βουτιά στον ωκεανό... Το να είσαι στη φύση απλώς σου δίνει ενέργεια».

Τέλος δηλώνει περήφανη για τα παιδιά της τα οποία περιγράφει ως «αγαπητά», «στοχαστικά» και «συνετά», ενώ τόνισε ότι ο Μπέντζαμιν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, φορώντας την εμβληματική φανέλα με το Νο. 12 του πατέρα του.

Η Βίβιαν, ενώ ανήκει στην ομάδα κολύμβησης του σχολείου της, λατρεύει την ιππασία. Η Ζιζέλ επένδυσε πρόσφατα σε ένα πλούσιο ιππικό κτήμα στη Νότια Φλόριντα, αλλά γελώντας είπε ότι δεν θα της πάρει ακόμη ένα δεύτερο άλογο για τη Vivian, αστειεύοντας: «Είσαι 10, ηρέμησε».