ΚΟΣΜΟΣ

Linda Evangelista: «Με πίεσαν για γυμνές φωτογραφίες στα 16 μου»

Linda Evangelista
Instagram

Όπως αποκάλυψε η Λίντα Εβανγκελίστα, στα 16 της χρόνια, οι γονείς της την άφησαν να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για κάποιες φωτογραφίσεις, όμως εκεί είχε μια τραυματική εμπειρία

Η Λίντα Εβανγκελίστα αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Το πασίγνωστο μοντέλο που έχει αγγίξει πλέον τα 58 μίλησε για την καριέρα της στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «The Super Models» του Apple TV+.

Όπως αποκάλυψε η Λίντα Εβανγκελίστα, στα 16 της χρόνια, οι γονείς της την άφησαν να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για κάποιες φωτογραφίσεις, όμως εκεί είχε μια τραυματική εμπειρία.

«Είναι ειρωνικό που οι γονείς μου με άφησαν να πάω στην Ιαπωνία, όταν ήμουν 16 ετών, με συμβόλαιο μόντελινγκ. Δεν με άφηναν να πάω ούτε σε σχολική εκδρομή για σκι, αλλά με άφησαν να πάω στην Ιαπωνία», είπε αρχικά η Λίντα Εβανγκελίστα.

Όταν έφτασε στο πρακτορείο, με το οποίο είχε το συμβόλαιό της στην Ιαπωνία, έγινε κάτι, το οποίο «την τρόμαξε». «Όταν έφτασα στην Ιαπωνία, το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν ήταν για γυμνές φωτογραφίες. Με πίεσαν. Ήθελαν να πάρουν όλες μου τις μετρήσεις και να μου βγάλουν τα ρούχα», αποκάλυψε το σούπερ μόντελ.

Η ίδια αρνήθηκε να γδυθεί, καθώς φοβήθηκε. Το περιστατικό αυτό την έκανε να σταματήσει για λίγο το μόντελινγκ. «Τρόμαξα, δεν έπρεπε ποτέ να έχω πάει εκεί μόνη μου. Γύρισα στο σπίτι μου και κάπως, τα παράτησα», σημειώνει η Λίντα Εβανγκελίστα.