ΚΟΣΜΟΣ

Σαρδηνία: Έρευνα για Ινδό μεγιστάνα και τη διάσημη σύζυγό του που ενεπλάκησαν σε τροχαίο

Σαρδηνία: Έρευνα για Ινδό μεγιστάνα και τη διάσημη σύζυγό του που ενεπλάκησαν σε τροχαίο

Το ζευγάρι των διάσημων Ινδών ενδέχεται να διωχθεί για διπλή ανθρωποκτονία λόγω του τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο Ελβετούς τουρίστες στη Σαρδηνία.

Καραμπόλα με δύο supercars και ένα τροχόσπιτο σημειώθηκε στη Σαρδηνία με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών να βρει τραγικό θάνατο.

Το θλιβερό συμβάν έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα και συγκρκιμένα το ινδικό NDTV , το οποίο δημοσίευσε μια φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον Ινδό δισεκατομμυριούχο Βίκας Ομπερόι και τη σύζυγό του, τη διάσημη σταρ του Μπόλιγουντ Γκαγιάτρι Τζόσι, στον τόπο της τραγωδίας λίγη ώρα μετά το φονικό τροχαίο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail που αναμεταδίδει την είδηση η γυναίκα που εμφανίζεται στη φωτογραφία να κάθεται στο οδόστρωμα, κοιτάζοντας την κατεστραμμένη Lamporghini (στην οποία φέρεται να επέβαινε ως συνοδηγός) είναι η 46χρονη Τζόσι, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει το 2004 στη δημοφιλή ταινία Swades.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υπάρχουν αναφορές ότι το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα μετά το δυστύχημα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών.

Στην ίδια φωτογραφία πιστεύεται ότι διακρίνεται και ο σύζυγός της, ο 54χρονος Βίκας Ομπερόι, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ινδία που πιστεύεται ότι οδηγούσε το διαλυμένο μπλε supercar πριν καταλήξει σε αυτήν την κατάσταση. Πρόκειται για να τον άνδρα με τη σκούρα βερμούδα, που έχει τα χέρια στη μέση του και κοιτάζει προς τη μεριά της Lamborghini.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, οι Αρχές της Σαρδηνίας έχουν ξεκινήσει έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια περιήγησης με supercars στο νησί.

Ειδικότερα, η έρευνα των εισαγγελέων του Κάλιαρι αφορά στο αδίκημα της διπλής ανθρωποκτονίας από αμέλεια, κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον ασκηθεί δίωξη στον υπεύθυνο οδηγό και εν συνεχεία καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 7 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Lamborgini που φέρεται να οδηγούσε ο μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών και του κλάδου φιλοξενίας συγκρούστηκε με τη Ferrari στην οποία επέβαινε το ζευγάρι των Ελβετών τουριστών που τελικά έχασαν τη ζωή τους.

Η σύγκρουση έγινε την ώρα που και τα δύο οχήματα επιχειρούσαν να προσπεράσουν ένα λευκό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σε στενό δρόμο της νότιας Σαρδηνίας.

Αποτέλεσμα του τρακαρίσματος ήταν να ανατραπεί το camper van αλλά και η κόκκινη Ferrari, η οποία βγήκε από τον δρόμο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους ηλικιωμένους τουρίστρες να εγκλωβίζονται στο εσωτερικό της.