«Μπαίνουμε στη Γάζα» λένε οι Ισραηλινοί

ΚΟΣΜΟΣ

Αποστολή του Newsbomb.gr στο Ισραήλ: Σειρήνες ηχούν τώρα στο Τελ Αβίβ – Βίντεο ντοκουμέντο

Αποστολή του Newsbomb.gr στο Ισραήλ: Σειρήνες ηχούν τώρα στο Τελ Αβίβ – Βίντεο ντοκουμέντο
AP.

Σειρήνες πολέμου ηχούν ξανά στο Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr.

Σειρήνες πολέμου ήχησαν ξανά στο Τελ Αβίβ, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του Newsbomb.gr, Σωτήρης Σκουλούδης.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει απόβαση στη Γάζα, η οποία δέχεται ανελέητο «σφυροκόπημα» τις τελευταίες ώρες. Η ηλεκτροδότηση στην ευρύτερη περιοχή έχει διακοπεί πλήρως.

Παράλληλα, η Χαμάς είναι αποφασισμένη για εμφατικά αντίποινα, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες ετοιμάζεται να προχωρήσει σε βομβαρδισμό του διεθνούς αεροδρομίου «Μπεν Γκουριόν».

Το Newsbomb.gr και ο απεσταλμένος στο Ισραήλ, Σωτήρης Σκουλούδης, θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το Newsbomb.gr, αποχωρούσαν μαζικά οι τουρίστες από το Ισραήλ, με προορισμό την Ιορδανία. Το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ υπολειτουργεί. Άλλες δίοδοι δεν υπάρχουν, καθώς από τον βορρά είναι ο Λίβανος, από όπου χθες (10/10) υπήρχε μπαράζ βομβαρδισμών προς τα ενδότερα της χώρας, από στοιχεία πυροβολικού της Χεζμπολάχ, η οποία ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης.

Το Ισραήλ απάντησε με βομβαρδισμό αυτών των θέσεων. Στο νότο είναι η Λωρίδα της Γάζας, όπου συγκεντρώνονται τα ισραηλινά στρατεύματα για την επικείμενη επιχείρηση.

Έτσι, όσοι τουρίστες είχαν απομείνει ή όσοι θέλουν να διαφύγουν από τη χώρα επιλέγουν τη λύση της Ιορδανίας, ενώ από τα σύνορα χρειάζονται δυο ώρες μέχρι το αεροδρόμιο του Αμμάν.

Σχετικές ειδήσεις