ΚΟΣΜΟΣ

Δεύτερη καθηγήτρια στο Μιζούρι «πιάστηκε »με λογαριασμό στο OnlyFans - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Δεύτερη καθηγήτρια στο Μιζούρι «πιάστηκε »με λογαριασμό στο OnlyFans - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Instagram

Το σχολείο στο Μιζούρι των ΗΠΑ πριν από ένα μήνα απέλυσε μία άλλη καθηγήτρια η οποία επίσης διατηρούσε λογαριασμό στην γνωστή πλατφόρμα

Η Μέγκαν Γκάιθερ είναι δασκάλα αγγλικών και της ομάδας του cheerleading του Σεντ Κλερ στο Μιζούρι των ΗΠΑ και έχασε τη δουλειά της λόγω... Only Fans.

Συγκεκριμένα, η δασκάλα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην αμερικανική πολιτεία είναι η δεύτερη που μένει άνεργη επειδή είχε λογαριασμό στην γνωστή πλατφόρμα Only Fans.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η 31χρονη δασκάλα βρήκε ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της τάξης της, το οποίο έγραφε ότι ξέρουν ένα μυστικό της. Η ίδια ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου πως δέχθηκε το εν λόγω σημείωμα από παιδιά, ωστόσο το περιστατικό της γύρισε «μπούμερανγκ».

Το μυστικό της Γκάιθερ δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι διατηρεί λογαριασμό στο Only Fans, όπου ανεβάζει ερωτικές στιγμές της, επί πληρωμή, για να ενισχύσει το εισόδημά της.

Η διοίκηση του σχολείου στο οποίο εργαζόταν την έθεσε σε υποχρεωτική άδεια, μέχρι να αποφασίσει οριστικά αν θα κρατήσει τη δουλειά της ή θα απολυθεί.

Το σοκαριστικό πάντως δεν είναι τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι πρόκειται για την δεύτερη δασκάλα από το ίδιο σχολείο, για την οποία αποκαλύφθηκε ότι έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο η δασκάλα εξήγησε ότι «η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν άνθρωπο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθεις στους λογαριασμούς. Γι’ αυτό και το έκανα».

Άνοιξε τον λογαριασμό τον Μάιο και μπόρεσε να καλύψει ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων, με τον ετήσιο μισθό της να ανέρχεται στα 47.500 δολάρια.

Η Μπριάνα Κόπεϊτζ, συνάδελφος της Γκάιθερ από το ίδιο σχολείο διατηρούσε επίσης λογαριασμό στην πλατφόρμα, μαζί με τον σύζυγό της, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με το σχολείο να την απολύσει. Η Κόπεϊτζ είχε ετήσιο μισθό 42.000 δολάρια, ενώ από το OnlyFans έβγαλε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια ανεβάζοντας ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της.

Οι δύο δασκάλες όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά είναι και πολύ καλές φίλες, ενώ έχουν μοιραστεί και κοινές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γκάιθερ στις δηλώσεις της είπε ότι πολύ γρήγορα έφτασε τους 1.500 συνδρομητές, όμως κάποιοι μαθητές της ανακάλυψαν τον λογαριασμό της. Παρόλο που φρόντισε να κρύβει το πρόσωπό της, κάποια παιδιά την αναγνώρισαν από ένα ρούχο, το οποίο έκανε το λάθος να φορέσει και στο σχολείο, ενώ το είχε χρησιμοποιήσει σε βίντεο στην πλατφόρμα.

«Λατρεύω τη δουλειά μου και τους μαθητές μου. Αυτοί με έκαναν να λέω πως θα περάσω 30 χρόνια στο σχολείο, αλλά νιώθω πως τους εγκαταλείπω τώρα. Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα τους δω ποτέ» είπε η 31χρονη δασκάλα, η οποία σκοπεύει να διατηρήσει τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα.

«Θέλω να βγάλω χρήματα για να στηρίξω την οικογένειά μου. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν έβλεπα κι άλλους δασκάλους ή δασκάλες από το Μιζούρι να έχουν λογαριασμούς. Πιθανόν να έχουν φρικάρει τώρα, γιατί είδαν δύο καθηγήτριες από το ίδιο σχολείο μέσα σε έναν μήνα να έχουν πιαστεί να έχουν λογαριασμό στο OnlyFans», σημείωσε.