ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν μπορεί να συνέλθει από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν μπορεί να συνέλθει από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Getty Images

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ανείπωτη είναι η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Η απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού βύθισε στο πένθος και την παρέα της σειράς «Φιλαράκια» που συνόδευσαν τον Πέρι στην τελευταία του κατοικία, συντετριμμένοι.

Όπως είναι γνωστό, από τη σειρά, ο Μάθιου Πέρι είχε έρθει πολύ κοντά με τη
Τζένιφερ Άνιστον η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου της και δύο εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν, η Τζεν ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

Στο παρελθόν ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια είχε αποκαλύψει ότι πριν καν συνεργαστούν στη σειρά ήταν ερωτευμένος με την Άνιστον, ενώ σε συνέντευξή της η ηθοποιός δάκρυσε, όταν ερωτήθηκε τι θα συνέβαινε εάν ο Μάθιου Πέρι πέθαινε, εξαιτίας των εθισμών του.

Σύμφωνα με την Page Six η Τζένιφερ Άνιστον βιώνει τον θάνατο του Πέρι πολύ άσχημα, με τους φίλους της να ανησυχούν πολύ για την ψυχολογική της κατάσταση, ενώ ήταν η πρώτη από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς που πήγε να αποχαιρετήσει, ιδιωτικά, τον φίλο της.

Πηγή στην Page Six αναφέρει ότι από τους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι πιο αναστατωμένες, ενώ η Άνιστον φαίνεται να υποφέρει περισσότερο. «Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια μετά τον πατέρα της σε λιγότερο από ένα χρόνο. Εκεί που προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, πέθανε ο Πέρι και αυτό την έχει ρίξει εντελώς. Παρόλο που κάνει ό,τι μπορεί για να "ανασυνταχθεί" ο θάνατός του φίλου της είναι τεράστιο πλήγμα για εκείνη».