Patrick Dempsey
Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, o Patrick Dempsey, στέφθηκε ο πιο «σέξι άνδρας εν ζωή»
Πηγή: AP
ΚΟΣΜΟΣ

Patrick Dempsey: 14+1 άγνωστες ιστορίες για τον «McDreamy», τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή

O πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς «Grey’s Anatomy» Patrick Dempsey είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2023 - Πέρα από την καριέρα του στην υποκριτική, υπάρχουν 14+1 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον αγαπημένο ηθοποιό - Το Newsbomb.gr συγκέντρωσε 15 facts για τον ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες με το «στέμμα» του πιο σέξι άνδρα εν ζωή.

Ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ο πιο σέξι άνδρας του 2023. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Grey's Anatomy αποτελούσε επί σειρά ετών εξώφυλλο σε περιοδικά και τώρα παίρνει την σκυτάλη και τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα εν ζωή» από τον πρωταγωνιστή του «Captain America» Κρις Έβανς. Η αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!».

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», είπε στο PEOPLE ο 57χρονος ηθοποιός στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση, και σίγουρα ο εγωισμός μου ενισχύθηκε λίγο, αλλά μου δίνει την πλατφόρμα για να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό». Το μεγάλο του επίτευγμα είναι το Dempsey Center, το οποίο ίδρυσε προς τιμήν της αείμνηστης μητέρας του για να υποστηρίξει τους ασθενείς με καρκίνο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο ηθοποιός έχει μία υπέροχη οικογένεια την οποία δημιούργησε με την 57χρονη σύζυγό του Τζίλιαν, η οποία είναι καλλιτέχνης μακιγιάζ και έχει ιδρύσει τη δική της σειρά ομορφιάς, και τα παιδιά τους, Ταλούλα, 21 ετών, και τα 16χρονα δίδυμα Σάλιβαν και Ντάρμπι.

Τι σκέφτηκε όταν άκουσε για πρώτη φορά την είδηση; «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά; Πάντα ήμουν κάτι σαν... παράνυμφος!» είπε γελώντας. «Το είχα ξεχάσει τελείως και ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου ενισχύθηκε».

Όσο για το πώς θα ανταποκριθούν τα παιδιά του, ο Dempsey παραδέχθηκε ότι «θα με κοροϊδέψουν και θα ψάξουν να βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι», λέει. «Κάτι που είναι καλό, με κρατά νέο». Τον Δεκέμβριο θα επιδείξει τις αγωνιστικές του ικανότητες στη βιογραφική ταινία Ferrari σε σκηνοθεσία του Mάικλ Μαν, παίζοντας τον Ιταλό οδηγό Piero Taruffi. Η ταινία του έδωσε ένα μάθημα για την ανάληψη κινδύνων, αλλά εκτός πίστας.

«Παρακολουθούσα την ταινία για χρόνια, οπότε τηλεφώνησα στον Μάικλ και είπα: «Θέλω να συζητήσουμε να είμαι μέρος αυτής της ταινίας», θυμάται ο Dempsey. «Αυτό με δίδαξε ότι αν θέλεις πραγματικά κάτι, πρέπει να το κάνεις μόνος σου». Τώρα ο ηθοποιός μαθαίνει ότι τα καλά πράγματα έρχονται πραγματικά σε αυτούς που περιμένουν. «Έχω τα αυτοκόλλητα του προφυλακτήρα, τα μπλουζάκια, τις αφίσες», αστειεύεται για τον νέο του τίτλο. Η ταινία Ferrari θα βγει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων.

14+1 facts που δεν ξέραμε για τον Patrick Dempsey

Πέρα από την καριέρα του στην υποκριτική, υπάρχουν 14+1 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον Patrick Dempsey. Το Newsbomb.gr συγκέντρωσε facts για τον αγαπημένο ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες με το «στέμμα» του πιο σέξι άνδρα εν ζωή.

1. Γεννήθηκε στο Μέιν

Έζησε σε μερικές μικρές πόλεις στην ενδοχώρα του Μέιν ενώ μεγάλωσε στις πόλεις Μπάκφιλντ και Λούιστον.

2. Στα 12 του διαγνώστηκε με δυσλεξία

Δυστυχώς, αυτό τον έκανε να τον αποκαλούν αργό και τεμπέλη στο σχολείο. Στην αρχή της καριέρας του, είχε πάντα ένα δάσκαλο όπου του διάβαζε όσες γραμμές τον δυσκόλευαν.

3. Παράτησε το σχολείο σε ηλικία 17 ετών για να ασχοληθεί με την υποκριτική

Μπορεί να έχει το «πτυχίο ιατρικής» του, αλλά ο Patrick Dempsey δεν πήρε ποτέ το απολυτήριο του γυμνασίου αφού εγκατέλειψε το σχολείο μόλις κέρδισε έναν διαγωνισμό ταλέντων στη Νέα Υόρκη και απέκτησε έναν ατζέντη.

4. Παντρεύτηκε τη μητέρα του καλύτερου φίλου του σε ηλικία 41 ετών

Η Rochelle Rocky Parker ήταν μάνατζερ ηθοποιών και 27 χρόνια μεγαλύτερη από τον Dempsey όταν παντρεύτηκαν το 1987, όταν ο ηθοποιός ήταν 21 ετών. Έξι χρόνια αργότερα χώρισαν.

5. Βρήκε τον έρωτα σε ένα κομμωτήριο

Ο Patrick Dempsey, είναι παντρεμένος με την κομμώτρια, Jillian Dempsey, από το 1999. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός του Grey's Anatomy έκλεισε ένα κούρεμα στο κομμωτήριό της.

«Σοκαρίστηκα όταν ήρθε για ένα ραντεβού αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη γιατί ήταν τόσο χαριτωμένος», θυμάται η Jillian Dempsey στο People.

6. Ο «μικρός» χωρισμός το 2016

Ο Patrick Dempsey και η Jillian Dempsey χώρισαν το 2015 για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η σύζυγος του πρωταγωνιστή του «Grey's Anatomy» δεν άντεχε την εμμονή του με τους αγώνες ταχύτητας. Ο διάσημος ηθοποιός έχει πάθος με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και φυσικά δεν έχανε ευκαιρία για αγώνες.

«Ο γάμος μας δεν ήταν κάτι που ήμουν διατεθειμένος να το αφήσω», είχε πει αργότερα ο ηθοποιός στο People.

7. Η αγαπημένη του ταινία είναι το «Great Expectations» του David Lean

«Θυμάμαι ότι ήταν ακριβώς πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, ήμουν στην έβδομη δημοτικού και πήγαινα σχολείο στο Μπάκφιλντ του Μέιν. Έδειξαν μια αφίσα αυτής της ταινίας στο υπόγειο, στην καφετέρια. Πραγματικά με μετέφερε σε εκείνη την εποχή και τον τόπο», είχε δηλώσει στο Men's Health.

8. Ήταν ζογκλέρ διαγωνισμών

Ήταν τόσο καλός που τερμάτισε δεύτερος στο Διεθνές Πρωτάθλημα της Ένωσης Ζογκλέρ ως παιδί.

9. Δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Derek Shepherd

Ο ρόλος του Derek Shepherd προοριζόταν για τον Rob Lowe αλλά τελικά αρνήθηκε. Μάλιστα μεγάλη σημασία στην επιλογή του έπαιξε και η χημεία του με τη συμπρωταγωνίστριά του Ellen Pompeo.

10. Πιστεύει ότι έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα από το Grey's Anatomy

«Έπρεπε να είχα φύγει ένα χρόνο νωρίτερα», είχε πει ο Dempsey στο Men's Journal και συμπλήρωσε: «Ήθελα και το σκέφτηκα, αλλά ήταν καλά τα χρήματα».

11. Δημιούργησε τη δική του ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού, το 2006

Ο ηθοποιός έχει πάθος με τους αγώνες δρόμου. Έχει συμμετάσχει σε διάφορους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου 24ωρου του Λε Μαν, και μάλιστα δημιούργησε τη δική του αγωνιστική ομάδα, «Dempsey-Proton Racing».

12. Δεν ήταν ενεργός στην υποκριτική πριν φτάσει στο Grey's Anatomy

«Ακριβώς πριν από το Grey's, είχα φτάσει στο σημείο να σκεφτόμουν, δεν μπορώ να κάνω άλλη ακρόαση και να πάω και να με απορρίψουν», είχε πει στο Men's Health.

13. Έκανε ρομαντικές κωμωδίες για να κατευνάσει τους θαυμαστές του Grey's Anatomy

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε δύο ρομαντικές κωμωδίες κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο Greys Anatomy: 1. Enchanted και 2. Made of Honor.

«Υπάρχει ένα βασικό κοινό που παρακολουθεί το Grey's Anatomy που περιμένει κάτι από εμένα», είπε στο Men's Health.

14. Έχει σώσει ζωές και στον πραγματικό κόσμο

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει σώσει ζωές και ως Patrick. Κάποτε βρέθηκε μπροστά σε τροχαίο και κατάφερε να βγάλει έναν 17χρονο αναίσθητο μέσα από το κατεστραμμένο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια κάλεσε τη μητέρα του, και με ύφος γιατρού την ενημέρωσε για την κατάσταση του παιδιού της. Εκείνη τον ρώτησε αν είναι τραυματιοφορέας, εκείνος απάντησε ότι είναι ο Patrick Dempsey και η μητέρα απάντησε: «Ο McDreamy»;

15. Φοβόταν την σεναριογράφο του Grey's Anatomy

Ο Patrick Dempsey έτρεμε τη Shonda Rhimes, σεναριογράφο του Grey's Anatomy, καθώς τον τρομοκρατούσε το ύφος της.

Διαβάστε επίσης

Πάτρικ Ντέμπσι: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2023 - «Πάντα ήμουν αναπληρωματικός»

Μάθιου Πέρι: Η κρυφή ζωή στο Μπέβερλι Χιλς με προσωπικό βοηθό τον τελευταίο χρόνο της ζωής του

Μόνικα Μπελούτσι: «Δεν με απασχολεί η ηλικία μου, μάταιο να παλεύεις ενάντια στον χρόνο»

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ