ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του - Από τι πέθανε ο ηθοποιός

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του - Από τι πέθανε ο ηθοποιός

Το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι δόθηκε στη δημοσιότητα από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες σχεδόν μια εβδομάδα αφότου κηδεύτηκε

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού των Friends, που βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του στις 28 Οκτωβρίου.

Το πιστοποιητικό που έλαβε το Ε on lineαναφέρουν ότι o Πέρι κηδεύτηκε στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες, κοντά στο οικόπεδο των στούντιο Warner Bros όπου ήταν στα στούντιο της κωμικής σειράς του NBC από το 1994 έως το 2004.

Το έγγραφο σημειώνει ότι η αιτία του θανάτου του εξακολουθεί να «μην έχει βρεθεί», αφού οι αρχές είπαν στο NBC News τον περασμένο μήνα ότι τα αρχικά αποτελέσματα της νεκροψίας του ήταν ασαφή εν αναμονή της τοξικολογικής έκθεσης.

Σύμφωνα με την Independent, η ιατροδικαστική εξέταση δεν θα εκδώσει κάποιο καταληκτικό πόρισμα για 4 έως και 6 μήνες, ενώ γίνονται επιπλέον τεστ για να καθοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου.

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν μπορεί να συνέλθει από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ανείπωτη είναι η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Η απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού βύθισε στο πένθος και την παρέα της σειράς «Φιλαράκια» που συνόδευσαν τον Πέρι στην τελευταία του κατοικία, συντετριμμένοι.

Όπως είναι γνωστό, από τη σειρά, ο Μάθιου Πέρι είχε έρθει πολύ κοντά με τη
Τζένιφερ Άνιστον η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου της και δύο εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν, η Τζεν ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

Στο παρελθόν ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια είχε αποκαλύψει ότι πριν καν συνεργαστούν στη σειρά ήταν ερωτευμένος με την Άνιστον, ενώ σε συνέντευξή της η ηθοποιός δάκρυσε, όταν ερωτήθηκε τι θα συνέβαινε εάν ο Μάθιου Πέρι πέθαινε, εξαιτίας των εθισμών του.

Σύμφωνα με την Page Six η Τζένιφερ Άνιστον βιώνει τον θάνατο του Πέρι πολύ άσχημα, με τους φίλους της να ανησυχούν πολύ για την ψυχολογική της κατάσταση, ενώ ήταν η πρώτη από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς που πήγε να αποχαιρετήσει, ιδιωτικά, τον φίλο της.

Πηγή στην Page Six αναφέρει ότι από τους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι πιο αναστατωμένες, ενώ η Άνιστον φαίνεται να υποφέρει περισσότερο. «Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια μετά τον πατέρα της σε λιγότερο από ένα χρόνο. Εκεί που προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, πέθανε ο Πέρι και αυτό την έχει ρίξει εντελώς. Παρόλο που κάνει ό,τι μπορεί για να "ανασυνταχθεί" ο θάνατός του φίλου της είναι τεράστιο πλήγμα για εκείνη».