ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι – Μέγκαν: Mέσα στην έπαυλη αξίας 14 εκατ. δολαρίων στο Μοντεσίτο - Χλιδή πραγματικού παλατιού

Χάρι – Μέγκαν: Mέσα στην έπαυλη αξίας 14 εκατ. δολαρίων στο Μοντεσίτο - Χλιδή πραγματικού παλατιού

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επέλεξαν μια βίλα ιταλικού στιλ εννέα υπνοδωματίων, που βρίσκεται στο Montecito της Santa Barbara.

Ο Πρίγκιπας Χάρι είπε ότι η Αμερική «αισθάνεται σαν το σπίτι του» γι 'αυτόν, και πιθανότατα έχει να κάνει με την έπαυλη στην οποία ζει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Μια μικρή γεύση από την έπαυλη στο Montecito αξίας 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζεται με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ, έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκισσα του Σάσσεξ με αφορμή συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό «The Cut» έδωσε το «ok» να δημοσιευτούν κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού για το οποίο έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα λόγω της υπερβολικής χλιδής του.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στη συνέντευξη αυτή η Μάρκλ ανέφερε το σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια την κάνει να «αισθάνεται ελεύθερη» και είναι «ήρεμη».

Το περιοδικό αποκάλυψε διάφορα χαρακτηριστικά όπως το κοινό γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν και τις «δύο πολυτελείς καρέκλες οι οποίες είναι τοποθετημένες δίπλα-δίπλα πίσω από ένα μονό γραφείο, στραμμένα προς το δωμάτιο σαν θρόνοι».

Η επίμαχη φωτογραφία.

Επίσης το καθιστικό του ζευγαριού φιλοξενεί ένα πιάνο το οποίο άνηκε στον ηθοποιό-σκηνοθέτη Tyler Perry.

Το σπίτι τους είναι ένα μεσογειακό στιλ 18.000 τετραγωνικών ποδιών με εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια.

Σύμφωνα με αναφορές, οι ντόπιοι το έχουν ονομάσει «The Chateau of Riven Rock». Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την ιταλική βίλα που στεγάζει μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα γυμναστήριο, μια βιβλιοθήκη, μια κάβα, έναν κινηματογράφο και πολλά άλλα.

Το βασιλικό ζεύγος διαθέτει επίσης πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, σπα και εξοχικό σπίτι για όταν επισκέπτεται τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια.

Με 7,4 στρέμματα, υπάρχει αρκετός χώρος για να παίξουν ο Άρτσι και η Λίλι, καθώς και τα σκυλιά της Μέγκαν και του Χάρι. Μια ανώνυμη πηγή είπε στο αμερικανικό περιοδικό OK: «Υπάρχει ένα δροσερός παιδότοπος στον κήπο τους και στον Άρτσι που λατρεύει να τρέχει γύρω από το γκαζόν με τα σκυλιά. «Είναι στην ηλικία που δεν μπορεί να μείνει ακίνητος».