ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έκλεψαν Ferrari σε δευτερόλεπτα – Βίντεο από τη δράση της συμμορίας

Βρετανία: Έκλεψαν Ferrari σε δευτερόλεπτα – Βίντεο από τη δράση της συμμορίας

Βρετανία: Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να κάνει «φτερά» το πολυτελές όχημα

Ένα βίντεο από την δράση μίας συμμορίας στην Βρετανία που κλέβει πολυτελή οχήματα αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Οι δράστες διέρρηξαν μία Ferrari 812 που ήταν σταθμευμένη σε μία ήσυχη γειτονιά στο κέντρο του Λονδίνου και κατάφεραν να φύγουν με αυτό μέσα σε λίγα δευτερόπλεπτα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε τα αναμμένα φώτα να χτυπά με τον δράστη να σκύβει δίπλα στην ήδη ανοιχτή πόρτα. Ο δράστης δεν φαίνεται να αποθαρρύνεται από τον συναγερμό που χτυπά και συνεχίζει ανενόχλητος την παράνομη δράστη του παρουσία δύο συνεργών του.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο κλέφτης να κάθεται στη θέση του οδηγού να κάνει όπισθεν για να ξεπαρκάρει το πολυτελές όχημα και στη συνέχει να γίνεται «καπνός» με το πολυτελές όχημα με τους συνεργούς του να τον ακολουθούν με μηχανές.

Ο έμπορος supercar Tom Blackmore ανέφερε ότι επρόκειτο για μια Ferrari που είχε πουλήσει πριν από λίγους μήνες, η οποία προστέθηκε στη «μαύρη λίστα» με τις κλεμμένες Ferrari στο κεντρικό Λονδίνο.

Όπως, μάλιστα, γνωστοποίησε, στη Ferrari υπήρχαν δύο συστήματα εντοπισμού, τα οποία είτε παρακάμφθηκαν είτε μπλοκαρίστηκαν.

Σύμφωνα με τη Sun, οι τιμές των Ferrari 812 τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται μεταξύ 220.000 και 300.000 δολαρίων, δηλαδή 232.000 και 350.000 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Στοιχεία που είχε δημοσιεύσει η Sun πρόσφατα, δείχνουν ότι μόνο από τις αρχές του 2023 έως τον Απρίλιο, έχουν καταγραφεί 19 κλοπές Ferrari από τους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας, με τις αστυνομικές αρχές πλέον να βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ισραήλ: Όσα γνωρίζουμε για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς - Ευρύτερες λύσεις ζητά ο Αμπάς

Οι μυστικές διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στην απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς

Η «οδύσσεια» της 3χρονης Αμπιγκέϊλ στα χέρια της Χαμάς - Η πιο μικρή όμηρος που θα απελευθερωθεί