ΚΟΣΜΟΣ

Λίντα Εβαντζελίστα: «Δεν θέλω να κοιμάμαι με κανέναν» - Γιατί δεν βγαίνει πια ραντεβού

H Λίντα Εβαντζελίστα
H Λίντα Εβαντζελίστα
ΑΡ

Η Λίντα Εβαντζελίστα δεν ενδιαφέρεται για νέες γνωριμίες, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Λίντα Εβαντζελίστα παραδέχεται ότι «δεν ενδιαφέρεται» για ρομαντικές σχέσεις και ότι η τελευταία φορά που βγήκε ραντεβού ήταν το 2016. Το 58χρονο τοπ μόντελ από τον Καναδά αποκάλυψε τις σκέψεις της σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στους The Sunday Times.

«Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούσω κάποιον να αναπνέει» είπε χαρακτηριστικά. Η ιέρεια της πασαρέλας αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που βγήκε ήταν «σίγουρα πριν από τη θεραπεία coolsculpting», στην οποία είχε υποβληθεί και την άφησε «μόνιμα και βάναυσα παραμορφωμένη» σε μία σειρά από συνεδρίες από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Η Εβαντζελίστα ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Τζέραλντ Μαρί, τον πρώην επικεφαλής του γραφείου της Elite Model Management στο Παρίσι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37, και χώρισαν το 1993. «Ήμουν ανίδεη. Εντελώς ανίδεη… έπρεπε να υπάρχει κάτι ελκυστικό για να υποκύψεις», είπε για τη σχέση τους.

Στο ντοκιμαντέρ της Apple TV+ The Super Models που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της την κακοποίησε σωματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η σταρ της πασαρέλας είπε στην εκπομπή ότι ένιωθε άνετα να μιλήσει μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικά καταχρηστική συμπεριφορά και βιασμό από τον Mαρί που υπέβαλαν περισσότερες από δώδεκα γυναίκες το 2020.

Ο δικηγόρος του, αρνήθηκε τότε όλες τις κατηγορίες στο PEOPLE. Η Eβαντζελίστα είπε στους Sunday Times ότι δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την υποτιθέμενη κακοποίηση εκείνη την εποχή, καθώς «φοβόταν» και «δεν ήξερε» αν κάποιος άλλος γνώριζε. Είπε ότι ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ «βγαίνοντας» από τον γάμο της» καθώς «ήταν τα πάντα» για εκείνη.

Τέλος μίλησε για τη μητρότητα στη συνέντευξη καθώς μίλησε για τον 17χρονο γιο της Ογκουστίν Τζέιμς, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, τον Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό. Το 2011, το μοντέλο μήνυσε τον 61χρονο δισεκατομμυριούχο 61 ετών, για την επιμέλεια του παιδιού σύμφωνα με τους Sunday Times. Έκτοτε είπε οτι η σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και τη σύζυγό του, την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ λειτουργεί «καλά»