Βουλγαρία: Τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με Έλληνες επιβάτες - Δέκα τραυματίες

Newsbomb

Τα πρώτα ρεπορτάζ λένε πως μια 62χρονη γυναίκα, με τραύματα στο κεφάλι, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. «Οι επιβάτες έβγαιναν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου» είπε ο οδηγός της νταλίκας. 

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Βουλγαρίας την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με προορισμό τη Σόφια -στο οποίο επέβαιναν και Έλληνες- συγκρούστηκε με μια νταλίκα από την Τουρκία και βγήκε εκτός δρόμου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από ΜΜΕ της χώρας, δέκα άτομα τραυματίστηκαν - ανάμεσά τους και Έλληνες επιβάτες.

Σύμφωνα με το novinite.com, από τα 10 άτομα που τραυματίστηκαν οι 2 είναι Ρουμάνοι και οι 8 Έλληνες, 6 άνδρες και τέσσερις γυναίκες, ενώ ο μικρότερος σε ηλικία είναι 18 ετών.

Μάλιστα μια 62χρονη γυναίκα, με τραύματα στο κεφάλι, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, οι γιατροί λένε ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει. Τα άλλα εννέα άτομα έχουν διάφορους τραυματισμούς και κοψίματα.

Τα πρώτα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η άσφαλτος ήταν βρεγμένη, ενώ το λεωφορείο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με το Ruse Media, ο οδηγός της τουρκικής νταλίκας, δήλωσε πως «το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Οι επιβάτες έβγαιναν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοηθούσα να φύγουν πιο γρήγορα»

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved