ΚΟΣΜΟΣ

«Bόμβα» για τον Mάθιου Πέρι: Είχε επιτεθεί σωματικά σε γυναίκες - Νέες αποκαλύψεις για εκρήξεις βίας

O Mάθιου Πέρι
O Mάθιου Πέρι

O Μάθιου Πέρι είχε «επιτεθεί σε γυναίκες» μεταξύ των οποίων και η πρώην αρραβωνιαστικιά του αποκαλύπτει η Daily Mail 

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» είχε επιτεθεί σωματικά σε πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Μόλι Χούρβιτς τα χρόνια πριν τον θάνατό του, αποκάλυψαν πηγές κοντά στον εκλιπόντα σταρ.

Συνταρακτικές νέες αποκαλύψεις περιγράφουν λεπτομερώς πώς «έριξε ένα τραπεζάκι» στην πρώην αγαπημένη του αφού τον κατηγόρησε οτι την απατάει το 2021. Λέγεται επίσης ότι έσπρωξε τη βοηθό του στη διαδικασία της απεξάρτησης Mόργκαν Μόουζις σε έναν τοίχο και «την πέταξε σε ένα κρεβάτι» σε μία έκρηξη βίας τον Μάρτιο του 2022.

Αυτοί οι ισχυρισμοί απειλούν τώρα να αμαυρώσουν την εικόνα και να πλήξουν την υστεροφημία του ηθοποιού, μετά τον θάνατό του σε ηλικία 54 ετών τον Οκτώβριο από υπερβολική δόση κεταμίνης ενώ βρισκόταν στο υδρομασάζ στο σπίτι του στο Pacific Palisades. Περιγράφουν επίσης την πιο σκοτεινή εικόνα των ταραγμένων τελευταίων ετών του σταρ.

Τα ψέματα στα απομνημονεύματα του Πέρι

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» ισχυρίστηκε ότι ήταν τελικά νηφάλιος, μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες και με προσωπικό κόστος 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά, όπως έγραψε πρόσφατα η Daily Mail τώρα ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι δεν ήταν «ποτέ καθαρός».

Παρά τις προσπάθειες, ο Πέρι «ψάρευε» νεαρά κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τα έβαζε να του παραδώσουν ναρκωτικές ουσίες, στην έπαυλή των 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο σώμα του από τους ερευνητές ήταν παρόμοια με τα επίπεδα που χρησιμοποιήθηκαν για την αναισθησία ασθενών στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός έχει από τότε περιγραφεί ποικιλοτρόπως ως «απίστευτα απομονωμένος» καθώς και «θυμωμένος και κακός» πριν από το θάνατό του. Στα απομνημονεύματά του χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Erin» για να αναφερθεί στην Mόργκαν Μόουζις της οποίας την πραγματική ταυτότητα αποκάλυψε η εφημερίδα τον Νοέμβριο.

H πρώην σύντροφος του Πέρι

Είπε ότι ήταν η «καλύτερη φίλη» του, πιστώνοντάς της ότι του έσωσε τη ζωή μετά το πρόβλημα στο παχύ έντερο. Ωστόσο, πηγές λένε τώρα ότι, όπως και ο ισχυρισμός για τη νηφαλιότητά του, αυτό ήταν ψέμα. Στην πραγματικότητα, αφού ο Πέρι επιτέθηκε στην 37χρονη βοηθό του, εκείνη εγκατέλειψε τη δουλειά της ως σύντροφος απεξάρτησης και διέκοψε κάθε επαφή μαζί του έναν ολόκληρο χρόνο πριν από τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του.

«Η Μόργκαν δεν δούλευε πλέον με τον Μάθιου. Είχε μια φρικτή κατάρρευση και μέσα στην έξαψη της στιγμής δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Φοβόταν ότι θα τον εγκατέλειπαν», εξήγησε μια πηγή. «Έσπρωξε τη Μόργκαν σε έναν τοίχο και την πέταξε σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε»

Η πηγή πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος που έβλεπαν οι άνθρωποι κοντά του και ο άνθρωπος που έβλεπε ο κόσμος ήταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι». Λέγεται επίσης ότι ο Πέρι είχε κακοποιήσει την πρώην αρραβωνιαστικιά του Mόλι Χούρβιτς, μια μάνατζερ λογοτεχνικών ταλέντων με την οποία άρχισε να βγαίνει το 2018.

Ο βίαιος καυγάς την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια το τέλος του αρραβώνα τους, αφού το καλοκαίρι του 2021 αποκαλύφθηκε ότι ο Πέρι φλέρταρε με την 19χρονη Κέιτ Χάραλσον στην εφαρμογή γνωριμιών Raya. Αλλά - σύμφωνα με πηγές με γνώση της σχέσης τους η Χούρβιτς τερμάτισε πραγματικά τη σχέση τον Φεβρουάριο, μετά από έναν τεράστιο καυγά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η πρώην βοηθός απεξάρτησης του Πέρι, Μόργκαν Μόουζις

Λέγεται ότι τον αντιμετώπισε αφού ανακάλυψε ότι είχε αγοράσει ένα ρομαντικό δώρο για κάποια που είχε γνωρίσει επίσης σε μια εφαρμογή γνωριμιών. «Της πέταξε ένα τραπεζάκι και της είπε ότι ήταν τρελή», ανέφεραν οι πηγές. «Μισούσε που τον εγκατέλειπε, είχε τρομερά προβλήματα εγκατάλειψης».

Στα απομνημονεύματά του, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι της είχε κάνει πρόταση γάμου τον Νοέμβριο του 2020 ενώ έπαιρνε ναρκωτικά και ήταν στο νοσοκομείο. «Είχα υψηλή περιεκτικότητα σε 1.800 χιλιοστά υδροκωδόνης όταν της ζήτησα να με παντρευτεί… πετούσα σαν χαρταετός», έγραψε. «Σιγά σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αρραβωνιαζόμουν, και θα ζούσα με μια γυναίκα και δύο σκυλιά… Δεν ήμουν έτοιμος για τίποτα από όλα αυτά… Περιττό να πω ότι χωρίσαμε».

Αυτό, λένε πηγές, δεν ήταν αλήθεια - και γράφτηκε με σκοπό να πληγώσει τον τότε αγαπημένη του. Ο Πέρι δεν ήταν ούτε στο νοσοκομείο ούτε υπό την επήρεια ουσιών, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

Πηγή: Daily Mail