ΚΟΣΜΟΣ

Οι «ασθένειες» της Κέιτ Μίντλετον: Οι νοσηλείες, τα χειρουργεία και οι τραυματισμοί της πριγκίπισσας

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον
Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύτηκε για μία «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιά, προκαλώντας ανησυχία στη Βρετανία και όργιο φημολογίας για την κατάσταση της υγείας της 

Η μελλοντική βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον που έκλεισε τα 42 της χρόνια την περασμένη εβδομάδα, δεν έχει αρρωστήσει σχεδόν ποτέ από τότε που βρέθηκε στο επίκεντρο ως σύζυγος του πρίγκιπα διαδόχου Ουίλιαμ και ήταν σύμβολο υγείας και ευεξίας. Η μόνη δημόσια εισαγωγή της στο νοσοκομείο ήταν την περίοδο που ήταν έγκυος,λόγω ακραίας πρωινής αδιαθεσίας.

Σχετικά με τη νοσηλεία της αυτή την εβδομάδα, η δήλωση από το παλάτι έγραφε: «Η αυτού Υψηλότης πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα με δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα». Ακολουθεί μία σύντομη αναδρομή στα προβλήματα υγείας της όλα αυτά τα χρόνια.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Κέιτ

Η πριγκίπισσα Κέιτ είχε ακραία πρωινή αδιαθεσία και στις τρεις εγκυμοσύνες της, αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρή όταν ήταν έγκυος για πρώτη φορά στον πρίγκιπα Τζορτζ με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Είχε ζαλάδες και έκανε συνεχώς εμετούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει τίποτα, οπότε η παραμονή στο νοσοκομείο επέτρεψε τη χορήγηση υγρών μέσω ορού για να διατηρηθούν η μητέρα και το μωρό ενυδατωμένα και υγιή.

Ο παιδικός τραυματισμός της πριγκίπισσας Κέιτ

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει μια ουλή κατά μήκος του κροτάφου της στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, γεγονός που έκανε τους βασιλικούς παρατηρητές να υποθέσουν πώς είχε τραυματιστεί στο παρελθόν, με κάποιους να υποδηλώνουν ότι τραυματίστηκε σε αγώνα χόκεϊ.

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είχε δώσει τέλος στη φημολογία το 2011 λέγοντας πως «Η ουλή σχετίζεται με μια παιδική επέμβαση». Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες και η πριγκίπισσα Κέιτ δεν έχει μιλήσει ποτέ για χειρουργική επέμβαση στην παιδική της ηλικία.

Οι μικροτραυματισμοί της Κέιτ

Η μελλοντική βασίλισσα εμφανίζεται συχνά με γύψο στο δάχτυλό της κατά τη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων, πιο πρόσφατα τον Σεπτέμβριο του 2023 κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην ανδρική φυλακή HMP High Down στο Surrey. Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει υποστεί αρκετούς μικροτραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια

Παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι είχε χτυπήσει στο τραμπολίνο στο σπίτι. Ένας εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον είπε ότι ήταν «μικρός τραυματισμός, τίποτα σοβαρό»

Η εκθεση της πριγκίπισσας στον κορονοϊό

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν συζήτησε ποτέ δημόσια ότι προσβλήθηκε από Covid-19, αλλά τον Ιούλιο του 2021 έχασε αρκετές εκδηλώσεις, αφού ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα, σύμφωνα με δήλωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον. Η ίδια φέρεται να μην εμφάνισε συμπτώματα, αλλά απομονώθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες εκείνης της εποχής.

Ενώ αρκετά της βασιλικής οικογένειας έχουν αλλάξει το πρόγραμμά τους, λόγω γρίπης και κρυολογήματος, η πριγκίπισσα Κέιτ δεν έχει ιστορικό τέτοιου είδους.