ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν: Η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνουν ότι δεν κάθονται στην πρώτη σειρά

Χάρι - Μέγκαν: Η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνουν ότι δεν κάθονται στην πρώτη σειρά
(Photo by Jason Koerner/Getty Images for Paramount Pictures)

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πραγματοποίησαν μια εμφάνιση-έκπληξη, καθώς βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «Bob Marley: One Love» στο Κίνγκστον της Τζαμάικα.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ να δυσανασχετούν για τη θέση τους στην πρεμιέρα της ταινίας Bob Marley: One Love, την οποία κλήθηκαν να παρακολουθήσουν.

Στο κλιπ φαίνεται ο Χάρι να είναι απορημένος καθώς κατευθύνεται προς τη θέση του, ακολουθώντας τη γυναίκα του.

Εν τω μεταξύ, η Μέγκαν φαίνεται να χαμογελά με αμηχανία.

Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Carib Theatre με τη Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) να φοράει ένα μαύρο σύνολο το οποίο συνδύασε με μαύρο clutch και χρυσά σκουλαρίκια.

Oπως αναφέρει η σύνοψη, η ταινία για ζωή του θρυλικού Μπομπ Μάρλεϊ είναι «ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε».

Δείτε την gallery:

Επίσης, συνομίλησαν με μέλη της οικογένειας Μάρλεϊ, ενώ πόζαραν με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Paramount Pictures και του Nickelodeon, Μπράιαν Ρόμπινς(Brian Robbins) και τη σύζυγό του Τρέισι Τζέιμς(Tracy James) καθώς και με τον πρωθυπουργό της Τζαμάικα 'Αντριου Χόλνες(Andrew Holness), σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν (Reinaldo Marcus Green) είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και έχει την έγκριση της οικογένειας η οποία συμμετέχει στην παραγωγή. Ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ (Kingsley Ben-Adir) υποδύεται τον θρύλο της ρέγκε, και η Λασάνα Λιντς (Lashana Lynch) την σύζυγό του Ρίτα Μάρλεϊ. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Μίχαελ Γκαντολφίνι (Michael Gandolfini), Τζέιμς Νόρτον (James Norton), Τοσίν Κόουλ(Tosin Cole),'Αντονι Γουέλς (Anthony Welsh) και Ούμι Μάιερς (Umi Myers).

Η ταινία «Bob Marley: One Love» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου.