ΚΟΣΜΟΣ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με τις εγγονές και τα ζώα της φάρμας του

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκαλύπτει ότι ταΐζει τις 2 εγγονές του την ίδια λιχουδιά βρώμης που τρώνε...τα κατοικίδιά του. Η αστεία μίμηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής με τον Τζίμι Φάλον

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, σταρ γνωστός ταινιών δράσης και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια λατρεύει τις εγγονές του, το ίδιο όμως και τα ζώά του! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο « Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον, ο Αυστριακός ηθοποιός είπε στον οικοδεσπότη ότι έχει τρία σκυλιά, δύο πόνι και ένα γουρούνι.

Όπως φαίνεται στο νέο του ντοκιμαντέρ του Netflix, με τίτλο «Arnold» είναι δουλειά του να ταΐζει όλα τα ζώα κάθε πρωί. Το πρωινό τους όπως είπε είναι «μπισκότα βρώμης που βάζουμε μαζί και είναι φτιαγμένα από μέλι και από μπανάνες και πλιγούρι βρώμης».

«Φτιάχτηκαν για τα άλογα βασικά, για τη Λούλου και για τον Ουίσκι», είπε ο 76χρονος σταρ. «Αλλά συνειδητοποίησα ότι και τα σκυλιά τα αγαπούν...και μετά έμαθα ότι τα αγαπάει και το γουρούνι. Αλλά το γουρούνι αγαπάει τα πάντα. Το γουρούνι θα φάει ακόμη και πέτρες.»

g.jpg
Χαμογελαστός, ποζάρει με το βιβλίο του

Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε ότι οι δύο εγγονές του λατρεύουν επίσης τα διάσημα μπισκότα βρώμης. Η κόρη του σταρ του «Εξολοθρευτή», Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, έχει δύο κόρες της Λίλα Μαρία 3 ετών, και Eλοίζ Κριστίνα, 20 μηνών, με τον σύζυγό της Κρις Πατ και τις αφήνει να επισκέπτονται τα ζώα περίπου μία φορά την εβδομάδα.

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε στον Φάλον ότι αν οι εγγονές του τελειώσουν ενώ αυτός ταΐζει ακόμη τα ζώα το πρωινό τους μπισκότο με πλιγούρι βρώμης, τότε περιμένουν στην ουρά. Έτσι, συνέχισε ο ηθοποιός καθώς ταΐζει τα ζώα της φάρμας του, τα νεαρά κορίτσια στέκονται στην ουρά με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας να τα ταΐσει ο «Όπα» τους.

Ο Σβαρτσενέγκερ μάλιστα τις μιμήθηκε «στον αέρα» κρατώντας το στόμα του ανοιχτό. «Μόλις βγαίνουμε έξω, λένε «Όπα, μπορώ να έχω κι άλλα μπισκότα;» είπε για μια από τις εγγονές του, προσθέτοντας ότι τους αρέσει να έρχονται να παίζουν με τα ζώα. Ένα πράγμα που δεν αγαπούν τα παιδιά; Καθαρισμός κοπριάς.

Πριν πει στον Φάλον για τα μπισκότα, ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι οι εγγονές του λατρεύουν να παίζουν με τα ζώα, αλλά «είναι λίγο κακομαθημένες». «Όταν τις πήγα στον πάγκο και τους ζήτησα να με βοηθήσουν να φτυαρίσω την κοπριά, είπαν όχι», αστειεύτηκε, προσθέτοντας «Ο Κρις είπε αμέσως, «όχι, όχι, δεν είναι έξυπνες για να το κάνουν αυτό»» αναφερόμενος στον γαμπρό του Πρατ. To ντοκιμαντέρ «Αrnold» μεταδίδεται τώρα στο Netflix.