ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: «Πες την αλήθεια, όσο δύσκολο κι αν είναι» - Της ζητάνε να λύσει τη σιωπή της

H Kέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους
H Kέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους
ΑΡ

Το Παλάτι του Κένσινγκτον εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, ενώ αυξάνονται οι εκκλήσεις για ειλικρίνεια από την πλευρά της 

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου σε μία προγραμματισμένη διαδικασία που επρόκειτο να αντιμετωπίσει ένα «μη καρκινικό εμπόδιο». Αυτό είναι το μόνο που ξέρει πραγματικά ο κόσμος. Αλλά η κοινή γνώμη και οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας «διψάνε» πεινά για περισσότερα νέα και καλούν την πριγκίπισσα της Ουαλίας και το περιβάλλον της να μιλήσουν ανοιχτά για το τι συμβαίνει.

Η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, ξεκουράζεται και αναρρώνει στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ ενώ δέχεται φροντίδα από την οικογένειά της, τον σύζυγο της Ουίλιαμ, αλλά και τη μητέρα της Κάρολ που είναι στο πλευρό της.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε αθόρυβα, check in και μετά έφυγε από την κλινική του Λονδίνου μετά την επέμβαση, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί, αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι η κατάσταση της υγείας της συνδέεται με τις τρεις εγκυμοσύνες της και ότι θα μπορούσε να είχε χειρουργηθεί για να λύσει μία παλινδρόμηση ή να έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή, όπως αναφέρει η ισπανική Marca.

H νοσηλεία της θα είχε περάσει ως μια κανονική ιδιωτική υπόθεση για τη Βασιλική Οικογένεια, αν ο Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας, ο πεθερός της δεν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προστάτη, ουσιαστικά την ίδια ακριβώς στιγμή. Όταν το έκανε, υπήρχε μεγάλη διαφάνεια και επικοινωνία σχετικά με το θέμα, γεγονός που έκανε τη σιωπή της Μίντλετον ακόμη πιο «εκκωφαντική»

«Αν καθόταν εδώ», λέει ο Mάικλ Τζόουνς στο ABC People, «θα της έλεγα το ίδιο πράγμα όπως θα έλεγα σε οποιονδήποτε άλλο: πες την αλήθεια. Όσο κι αν σε δυσκολεύει η ζωή, πες την αλήθεια. Πες την αλήθεια, ό,τι κι αν σημαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον γάμο της, αλλά αν δεν λέει την αλήθεια επειδή προσπαθεί να κρύψει πράγματα, είναι εξίσου κακή με όλους τους άλλους.

Μήπως το κάνει για να προστατέψει τα παιδιά της; Θα μπορούσε να είναι έτσι... Και πάλι όμως συμβουλή μου είναι να λέει πάντα την αλήθεια ή τουλάχιστον να μην λέει ψέματα".

Τα συζυγικά προβλήματα

Σύμφωνα με τις φήμες, τα πράγματα δεν είναι τόσο τέλεια όσο μπορεί να φαίνονται μεταξύ της Mίντλετον και του πρίγκιπας Ουίλιαμ, του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Μετά την ένταση σχετικά με τον πρίγκιπα Χάρι και τα θέματα που δημιουργήθηκαν, αναφέρθηκε μία «απαράδεκτη» συμπεριφορά στο γάμο τους και η Κέιτ προφανώς του έστειλε τελεσίγραφο να λύσει το ζήτημα, διαφορετικά θα προκαλούσε εθνική αμηχανία.

Ο Τζόουνς προειδοποίησε για τον μόνιμο αντίκτυπο στη βασιλική οικογένεια εάν η Mίντλετον συνεχίσει να κρύβει τις λεπτομέρειες της ζωής της από το κοινό παρά το γεγονός ότι έχει ευγενείς προθέσεις. «Ναι, απολύτως [θα επηρεάσει τη βασιλική οικογένεια]», πρόσθεσε «Αν δεν λες την αλήθεια και προσπαθείς να καλύψεις τα πράγματα, υπάρχει έλλειψη αυθεντικότητας».