ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Βίασαν 13χρονη σε τουαλέτα υποχρεώνοντας τον φίλο της να βλέπει

Ιταλία: Βίασαν 13χρονη σε τουαλέτα υποχρεώνοντας τον φίλο της να βλέπει
Φωτ. αρχείου.: Unsplash

Το περιστατικό του ομαδικού βιασμού της 13χρονης σημειώθηκε στην Κατάνια της Σικελίας 

Μια 13χρονη Ιταλίδα σύρθηκε σε δημόσια τουαλέτα και βιάστηκε ομαδικά μπροστά στον φίλο της από ομάδα νεαρών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα ως ανήλικοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κατάνια της Σικελίας, γύρω στις 7.30 μ.μ. στις 30 Ιανουαρίου. Το κορίτσι, 13 ετών, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο πάρκο Villa Bellini στην Κατάνια της Σικελίας, ενώ έκανε βόλτα με τον 17χρονο φίλο της.

Μια ομάδα νεαρών ανδρών ανάγκασε το κορίτσι και τον φίλο της να μπουν σε μια δημόσια τουαλέτα, όπου κάποιοι από αυτούς κρατούσαν το αγόρι, όσο οι υπόλοιποι δύο βίαζαν το κορίτσι.

Για το περιστατικό επτά άνδρες είναι ύποπτοι -τρεις από αυτούς ανήλικοι- οι οποίοι φέρονται να εισήλθαν παράνομα στην Ιταλία μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Μαρτίου 2023 ως «ασυνόδευτοι ανήλικοι», αναφέρει η La Repubblica. Οι ύποπτοι φέρονται να προέρχονται από την Αίγυπτο και να είναι ηλικίας 15 έως 19 ετών.

«Δύο με άρπαξαν και άλλοι άρπαξαν τον φίλο μου. Και μας πήγαν στις τουαλέτες της βίλας. Ήταν ένας εφιάλτης, δεν υπήρχε κανένας εκεί εκείνη την ώρα», δήλωσε η ίδια.
Πρόσθεσε ότι προσπαθούσε να απελευθερωθεί, όπως και ο φίλος της, αλλά δεν τα κατάφερναν.

Για το φίλο της που τον ανάγκασαν να παρακολουθεί το κορίτσι δήλωσε: «Ούρλιαζε, ήταν απελπισμένος».

Ο βιασμός συνεχίστηκε για 30 λεπτά μέχρι που το ζευγάρι κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί και να διαφύγει. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, κι οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους νεαρούς μέσα σε 24 ώρες. Το θύμα αναγνώρισε τους δύο ανήλικους φερόμενους ως δράστες του βιασμού, ανακοίνωσε χθες η αστυνομία.