ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κερατσίνι: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του

Κερατσίνι: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του

Κερατσίνι: Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του

 

Το κατώφλι των δικαστηρίων Πειραιά πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο 78χρονος άνδρας από το Κερατσίνι, που κατηγορείται ότι βίαζε από 9 χρονών την 14χρονη σήμερα εγγονή του μέσα στο σπίτι της οικογένειας της.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 78χρονος άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιων του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, έχοντας στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζουν τον πατέρα τους, λέγοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το ανήλικο κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να σπάσε τη σιωπή της και να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, το οποίο όμως δεν ήτα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Ωστόσο το περιστατικό έφτασε στα αυτιά των μελών της οικογένειας της και ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες σε βάρος του 78χρονου παππού της.

Πώς «ξεμονάχιαζε» και βίαζε την εγγονή του ο 78χρονος

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα βίωνε μια 9χρονη τα τελευταία επτά χρόνια στα χέρια του παππού της, ο οποίος ασελγούσε πάνω της.

«Σου αρέσει;». Αυτή την αρρωστημένη ερώτηση έκανε ο 78χρονος παππούς της 9χρονης που κατηγορείται για τον βιασμό της από το 2017 στο Κερατσίνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην 9χρονη όταν έλειπε η κόρη του (μητέρα του παιδιού) και η σύζυγός του.

Για να καταφέρει ο 78χρονος να μείνει μόνος με το παιδί, χρησιμοποιούσε ως πρόφαση την προβολή κάποιας ταινίας στην τηλεόραση, έβαζε το κορίτσι στον καναπέ για να παρακολουθήσουν μαζί και στη συνέχεια το θώπευε στα γεννητικά όργανα ρωτώντας το αν του αρέσει!

Το παιδί από την πλευρά του επέμενε πως δεν θέλει να μένει μόνο του με τον 78χρονο και απέφευγε κάθε επαφή μαζί του, απαντώντας πάντα αρνητικά στο ενδεχόμενο να πάει μαζί του στο χωριό.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας 9χρονης: «Προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους»

Κερατσίνι: Σοκάρει η μητέρα της 9χρονης - «Πήγε να χαλάσει το παιδί αλλά του ξέφυγε...»

Κερατσίνι: Πώς «ξεμονάχιαζε» και βίαζε την εγγονή του ο 78χρονος - Νέες αποκαλύψεις