ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν την ανακοίνωση για τον καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν την ανακοίνωση για τον καρκίνο
Getty Images

Η πρώτη εμφάνιση του Βασιλιά Καρόλου μετά το χειρουργείο για διογκωμένο προστάτη ήταν και η τελευταία πριν την σοκαριστική ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασιλιά Καρόλου μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο για την επέμβαση για διογκωμένο προστάτη, ήταν και η τελευταία πριν ανακοινωθεί ότι ο Βρετανός μονάρχης έχει καρκίνο.

Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για την τελευταία του εμφάνιση για αρκετό καιρό, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παλατιού για την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου, οι δημόσιες υποχρεώσεις του αναβάλλονται για ένα διάστημα.

Στην δημόσια εμφάνισή του εκείνη, μόλις την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Βασιλιάς Κάρολος, μαζί με την σύζυγό του Καμίλα βρέθηκαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής για την καθιερωμένη λειτουργία.

Ο βασιλιάς φαινόταν να έχει πολύ καλή διάθεση και να περπατάει μαζί με τη σύζυγό του φορώντας το παλτό του και κρατώντας μια ομπρέλα, ενώ η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε να φορέσει ένα καπέλο με ένα γαλάζιο κασκόλ και ένα σκούρο παλτό.

Ο Κάρολος χαιρετούσε τον κόσμο που τον έβλεπε να περπατάει, μόλις λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο και «παγώσει» όλη η χώρα.