ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Έντονες αντιδράσεις για την απουσία του από το In Memoriam των BAFTA - «Ντροπή σας»

Μάθιου Πέρι: Έντονες αντιδράσεις για την απουσία του από το In Memoriam των BAFTA - «Ντροπή σας»

Οι θαυμαστές του Μάθιου Πέρι σχολίασαν την κίνηση της Βρετανικής Ακαδημίας αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι δεν του άξιζε να μην τον συμπεριλάβουν στο αφιέρωμα.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απουσία του Μάθιου Πέρι από το αφιέρωμα In Memoriam για τους ηθοποιούς που έφυγαν από την ζωή μέσα στον περασμένο χρόνο στην τελετή των βραβείων BAFTA.

Οι θαυμαστές του εκλιπόντα ηθοποιού σχολίασαν την κίνηση αυτή της Βρετανικής Ακαδημίας αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι δεν του άξιζε να μην τον συμπεριλάβουν στο αφιέρωμα.

«Ντροπή σας που δεν αναγνωρίζετε τον Μάθιου Πέρι» έγραψε χρήστης, ενώ άλλος σχολίασε «Καμία αναφορά στον Μάθιου Πέρι στο αφιέρωμα των BAFTAs;!».

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 28 Οκτωβρίου, με την αιτία του θανάτου του να προσδιορίζεται ως οξεία επίδραση κεταμίνης.

Ο ηθοποιός ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον τηλεοπτικό του ρόλο ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια», είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες μεταξύ των οποίων το «The Whole Nine Yards» και το «17 Again».

«Ήρθα μόνο για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι ο μόνος που λυπήθηκε για την κραυγαλέα παράλειψη από τα BAFTA του Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια των αφιερωμάτων! Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ!», έγραψε άλλος χρήστης της πλατφόρμας Χ, ενώ η Ακαδημία των BAFTA απάντησε στις επικρίσεις, ανακοινώνοντας ότι «ο Μάθιου Πέρι θα μνημονευτεί στη φετινή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων» κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο για το διαδικτυακο αφιέρωμα στον ηθοποιό.

Τα τηλεοπτικά βραβεία BAFTA θα λάβουν χώρα στις 14 Μαΐου.