ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ Μος: Η κόρη της Λίλα στην ισπανική Vogue - «Eίμαι πιο υπεύθυνη απο ό,τι ήταν η μητέρα μου»

H Λίλα Μος
H Λίλα Μος
ΑΡ

Η κόρη της Kέιτ Μος, Λίλα φωρογραφήθηκε για την ισπανική Vogue και μίλησε μεταξύ άλλων για τη διάσημη μαμά της. «Είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» λέει μεταξύ άλλων

Η 21χρονη Λίλα, κόρη του τοπ μόντελ Κέιτ Μος και του εκδότη Τζέφερσον Χακ πόζαρε για μια φωτογράφιση μόδας με θέμα τους κλόουν για το τεύχος Μαρτίου της ισπανικής Vogue. Μιλώντας για το αν θα ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μητέρας της είπε: «Είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι η μητέρα μου στην ηλικία μου».

Στη τελευταία φωτογράφιση δείχνει τους κοιλιακούς της με ένα κόκκινο crop top με μεγάλα φουσκωτά μανίκια και ασορτί κόκκινο πουά καλσόν καθώς τραβάει το πόδι της πίσω από το κεφάλι της. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο εμφανίζεται με ένα ριγέ σακάκι με κορδόνια και ένα μεγάλο καπέλο, ενώ ποζάρει μέσα σε μια σφαίρα χιονιού.

Στο εξώφυλλο η Λίλα φορά ένα ασημί κορμάκι με θέμα την ντίσκο με κρόσσια, με μακιγιάζ σε παστέλ μεταλλικές αποχρώσεις. Aκολουθώντας τα βήματα της μητέρας της και συνεχίζοντας το οικογενειακό έπος, η Λίλα είπε: «Όταν ήμουν νεότερη δεν το σκεφτόμουν γιατί η μητέρα μου δε μου επέτρεπε να ασχοληθώ με τη βιομηχανία.

Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με προσέχουν και να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά. Όταν δημιούργησε το πρακτορείο της [το πρακτορείο Kέιτ Μος ιδρύθηκε το 2016] χαλάρωσε γιατί ήξερε ότι θα μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και ότι θα με φρόντιζαν.

Έτσι είπα, "Τώρα έχει νόημα". Όταν ήμουν νεότερη, φαντασιωνόμουν ότι ίσως κάποια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει».

Η Λίλα συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέα άτομα και να κάνω παρέα με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και αποσύρομαι στον εαυτό μου, αλλά ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι η μητέρα μου στην ηλικία μου.

Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι αυτό το επάγγελμα και πόσο πρέπει να ταξιδεύεις μόνος. Οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε έγιναν οικογένειά της επειδή τους έβλεπε τόσο συχνά. Είδα πώς έδεσαν και αυτό είναι ωραίο».

Η μητέρα της Λίλα, Κέιτ, 50 ετών σήμερα είχε μία έντονη νιότη και ένα τσιγάρο κρεμόταν σχεδόν μόνιμα από τα χείλη της. Σε αντίθεση με την κόρη της Λίλα, τα 21α γενέθλια της Κέιτ θεωρήθηκαν ένα από τα πιο διαβόητα όλων των εποχών, στο διαβόητο νυχτερινό σημείο του Λος Άντζελες, το Viper Rooms. Διοργανώθηκε από τον τότε φίλο Τζόνι Ντεπ. Η Κέιτ έχει εγκαταλείψει τη θορυβώδη σκηνή του Βόρειου Λονδίνου στα 20 και τα 30 της και τώρα εγκαταστάθηκε σε μια έπαυλη, ενώ έχει γίνει επιχειρηματίας.