ΚΟΣΜΟΣ

Ντρου Μπάριμορ: Η «ακατάλληλη για ανηλίκους» συμβουλή που έδωσε στους επιβάτες αεροπλάνων

H Ντρου Μπάριμορ
H Ντρου Μπάριμορ
ΑΡ

Η Ντρου Μπάριμορ έκανε μία διαφορετική σύσταση στους θαυμαστές της, ζητώντας συγγώμη από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας

Στο νέο επεισόδιο του Drew Barrymore Show, η 49χρονη οικοδέσποινα Ντρου Μπάριμορ υποδέχθηκε την Κριστίνα Αγκιλέρα και τις έκανε μεταξύ άλλων μερικές άβολες ερωτήσεις. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι δυο τους ανακάλυψαν κάτι κοινό.

«Είσαι μέλος του mile high club;» ρώτησε η Μπάριμορ ρώτησε την 43χρονη ποπ σταρ. «Ναι», απάντησε η Αγκιλέρα, προκαλώντας μια κραυγή από την ηθοποιό.«Και εγώ!» αποκάλυψε η Μπάριμορ, καθώς το ζευγάρι γελούσε. Η Αγκιλέρα συνέχισε λέγοντας ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνα «πολλές φορές», επειδή ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο ταξιδεύοντας. «Θα έπρεπε να το καταλάβουμε», αστειεύτηκε.

Στη συνέχεια η Μπάριμορ εξήγησε γιατί το "mile high club" είναι σημαντικό για εκείνη. Σύμφωνα με αυτήν, το να κάνεις ερωτικές περιπτύξεις στον αέρα «δεν είναι το ίδιο» με τις συνηθισμένες περιστάσεις. «Δεν είναι κάπως άγριο;» ρώτησε την τραγουδίστρια. Καθώς η καλεσμένη έγνεψε καταφατικά, η Μπάριμορ πρόσθεσε: «Δεν είναι το ίδιο. Αν είστε περίεργοι, να μάθετε "Γιατί το κάνουν οι άνθρωποι;" Σας λέω, ανύψωση, η αίσθηση είναι διαφορετικά. Δεν μπορώ να το πω αλλιώς, συγγνώμη FAA! (Oμοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας)»

Στο ίδιο επεισόδιο, μίλησαν για το παρελθόν της Μπάριμορ με το Playboy — και τις ερωτήσεις που προκάλεσε αυτό στις κόρες της Όλιβ 11 ετών και Φράνκι 9 ετών τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν. «Η κόρη μου ας πούμε θέλει να φορέσει ένα crop top» εξήγησε η Μπάριμορ. «Και αν της πω "όχι", θα πει "Ήσουν στο εξώφυλλο του Playboy»

«Μου αρέσει που το είπε αυτό όμως», είπε η τραγουδίστρια του «Genie in a Bottle» που έχει επίσης δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, προσθέτοντας πως και η δικιά της κόρη θέλει να φορέσει crop top», συνέχισε. «Και της λέω "Μπορούμε να το κατεβάσουμε λίγο; Βλέπω τον εαυτό μου να το κάνει αυτό»