ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: «Δεν πήρα αγάπη σαν παιδί, η μητέρα μου ήταν ναρκισσιστική και ο πατέρας μου απών»

Η Τζένιφερ Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει ότι δεν έλαβε αρκετή αγάπη ως παιδί από μία «ναρκισσιστική» μητέρα και έναν πατέρα που ήταν απών

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία σε μια ειλικρινή στιγμή στο νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told». Η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud», που μεγάλωσε στο Μπρονξ με δύο αδέρφια, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε λάβει αρκετή αγάπη από τους γονείς της.

«Όταν μεγάλωνα, πάντα έψαχνα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι αγαπώ», εξομολογήθηκε. «Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μωρό, ούτε το πρωτότοκο… απλώς χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά», συνέχισε η 54χρονη ηθοποιός των «Hustlers», αναφερόμενη στις αδερφές της, Λέσλι, 56 ετών και Λίντα, 52 ετών.

Η ποπ σταρ μίλησε επίσης για τους γονείς της, Γουαδαλούπ Ροντρίγκες και Ντέιβιντ Λόπεζ που χώρισαν τη δεκαετία του '90. «Ένιωθα πολύ αγνοημένη από τον πατέρα μου γιατί δούλευε πάντα τα βράδια, μετά όλη μέρα κοιμόταν και δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του», είπε.

«Η μαμά μου ήταν ναρκισσιστική, στο επίκεντρο της προσοχής, άνθρωπος της ζωής των πάρτι», πρόσθεσε η Λόπεζ. Η τραγουδοποιός είχε αναφερθεί και προηγουμένως στη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Netflix το 2022, με τίτλο «Halftime»

«Η μαμά μου είναι μια πολύ περίπλοκη γυναίκα και κουβαλάει πολλές αποσκευές, ήθελε να είμαστε ανεξάρτητοι και ποτέ να μην βασιζόμαστε σε έναν άντρα», εξήγησε η Λόπεζ. «Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε επίσης σκληρή», συνέχισε. Μητέρα και κόρη έκανε επίσης «ένα διάλειμμα» όταν η Λόπεζ αψήφησε τις επιθυμίες της μαμάς της, αποκλείοντας να πάει στο κολέγιο

«Ήθελα να δοκιμάσω τον χορό full time… Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα: «Αυτό θέλω να κάνω»», θυμάται. Η Λόπεζ έχει πλέον καλές σχέσεις και με τους δύο γονείς της και μάλιστα μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram για την Ημέρα του Πατέρα πέρυσι.

«Μπαμπά, σε αγαπώ», έγραψε, στην οποία εκείνος απάντησε: «Σε ευχαριστώ, γλυκιά μου, σε αγαπώ περισσότερο». Η τραγουδίστρια του «On The Floor» παντρεύτηκε ξανά τον εκλεκτό της Μπεν Αφλεκ στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, και λίγο αργότερα στην Τζόρτζια. Ο γάμος τους σημειώθηκε δύο δεκαετίες αφότου αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000.