ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Στρίπερ απειλεί να δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του Πρίγκιπα Χάρι!

Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Στρίπερ απειλεί να δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του Πρίγκιπα Χάρι!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Μπάκγιχαμ, ακόμη ένα, με πρωταγωνιστή τον Χάρι!

Νέοι μπελάδες για τον... άτακτο Πρίγκιπα Χάρι καθώς στρίπερ απειλεί δημόσια πως έχει στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες του και θα της δώσει στη δημοσιότητα!

Ο λόγος για την κυρία Carrie Royale, σήμερα 51 ετών, η οποία σε συνέντευξή της στην Daily Star αποκάλυψε πως φίλησε τον πρίγκιπα αφού προσκλήθηκε με άλλες στρίπερ και καλεσμένους σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn το 2012.

Ωστόσο, υπάρχει και μια πλοκή που αλλάζει τα δεδομένα καθώς η Royale απείλησε πως θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο OnlyFans, ωστόσο εκπρόσωπος του μέσου μιλώντας στην Daily Star αποκάλυψε πως ο λογαριασμός της έχει απενεργοποιηθεί!

Πίσω, στο μακρινό 2012, είχαν δημοσιευτεί ξανά «πικάντικες» φωτογραφίες του Χάρι από την σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun.

«Οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Έχω φωτογραφίες από το μπιλιάρδο την προηγούμενη νύχτα και φωτογραφίες του Harry γυμνού. Ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτές». Και πρόσθεσε: «Είμαι λίγο θυμωμένη που με ξεχνάνε από το βιβλίο του. Εννοώ… ουάου. Του ξέφυγαν πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα.
Εκπλήσσομαι που θυμάται το όνομα όλων γιατί ήταν αρκετά μεθυσμένος, αλλά θα μπορούσε να μιλήσει για τα λίγα πράγματα που συνέβησαν μεταξύ μας, αυτό του ξέφυγε εντελώς».

Αυτό έρχεται μετά τη δημοπράτηση από την πρώην στρίπερ των μαύρων εσωρούχων που η ίδια το 2022 ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Harry έσκισε κατά τη διάρκεια του διαβόητου στριπτίζ του στο Λας Βέγκας.