ΚΟΣΜΟΣ

Μέντιουμ προβλέπει το μέλλον της Κέιτ Μίντλετον: Θα αντιμετωπίσει προκλήσεις το 2025

Μέντιουμ προβλέπει το μέλλον της Κέιτ Μίντλετον: Θα αντιμετωπίσει προκλήσεις το 2025

Ο Salomé πιστεύει ότι μπορεί να αποκαλύψει αλήθειες όπως το τι θα συμβεί στη ζωή της Κέιτ Μίντλετον

Ο Salomé, ένας βραζιλιάνος μυστικιστής ισχυρίζεται πως έχει πραγματοποιήσει σημαντικές προβλέψεις στο παρελθόν όπως τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ!

Ο ίδιος μιλώντας στη βρετανική Daily Star, αναφέρθηκε στην Κέιτ Μίντλετον και την πορεία που θα έχει η υγεία της τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τον Salomé, η πριγκίπισσα Κέιτ αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

«Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της.

Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά στη Daily Star.