ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ Πάτινσον-Σούκι Γουότερχαουζ: Έγιναν γονείς - Η πρώτη βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους

Ρόμπερτ Πάτινσον-Σούκι Γουότερχαουζ: Έγιναν γονείς - Η πρώτη βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους
Φωτογραφία αρχείου

Ο 37χρονος σταρ του franchise του Twilight και το 32χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους υπό άκρα μυστικότητα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η αρραβωνιαστικιά του Σούκι Γουότερχαουζ καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο 37χρονος σταρ του franchise του Twilight και το 32χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους υπό άκρα μυστικότητα, ενώ εθεάθησαν για πρώτη φορά να κάνουν βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους στο Λος Άντζελες.

Daily Mail

Η Γουότερχαουζ απαθανατίστηκε τελευταία φορά στις 24 Φεβρουαρίου σε βόλτα μαζί με τον Πάτινσον, ενώ δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το φύλο του μωρού, καθώς το μοντέλο δεν έχει κάνει νέα ανάρτηση στα social media εδώ και τρεις εβδομάδες.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual και συνοδεύονταν από την μητέρα της Γουότερχαουζ. Όταν αντιλήφθηκαν τους φωτογράφους χάρισαν στις κάμερες ένα χαμόγελο.

Daily Mail

Η Σούκι Γουότερχαουζ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η 32χρονη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Νοέμβριο, σε φεστιβάλ στο Μέξικο Σίτι, όπου έδειξε την φουσκωμένη κοιλιά της επί σκηνής.

«Σκέφτηκα να φορέσω κάτι φανταχτερό για να σας αποσπάσω την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει πάνω μου», είπε η τραγουδίστρια ανοίγοντας το πανωφόρι της και αποκαλύπτοντας την κοιλιά της.

Daily Mail

Πρόσφατα, μία πηγή που μίλησε στο περιοδικό People δήλωσε ότι και οι δύο θέλουν να παντρευτούν, γιατί είναι σημαντικό για εκείνους, ενώ δήλωνε ότι ο Πάτινσον νοιώθει πολύ τυχερός.

«Είναι τόσο έτοιμος, η σχέση του με την Σούκι είναι καταπληκτική», συμπλήρωσε η πηγή.