Ισραήλ: Εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ, μετά την εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν

Δεκατρείς άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ από την Παρασκευή, ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
A man takes a photo of a residential building that was struck by a missile fired from Iran, in Tel Aviv, Israel on Saturday, June 14, 2025. (AP Photo/Leo Correa)
AP
1'

Εκρήξεις ακούγονται στην περιοχή του Τελ Αβίβ σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Τα κρατικά ΜΜΕ στο Ιράν μετέδωσαν ότι εκτοξεύτηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι από την επικράτεια της χώρας προκειμένου να πλήξουν στόχους στο Ισραήλ.

Τις εκτοξεύσεις επιβεβαίωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, ενώ σειρήνες ηχούν στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο Reuters.

Σειρήνες ηχούν σε ολόκληρο το βόρειο Ισραήλ εν μέσω ιρανικής πυραυλικής επίθεσης

Σειρήνες ήχησαν σε ολόκληρο το βόρειο Ισραήλ εν μέσω ιρανικής βαλλιστικής πυραυλικής επίθεσης.

Οι πολίτες όπου ηχούν σειρήνες έσπευσαν να παραμείνουν στα καταφύγια μέχρι νεωτέρας.

Λίγη ώρα μετά οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι επιτρέπεται πλέον στους πολίτες να φύγουν από τα καταφύγια σε όλες τις περιοχές της χώρας.