ΚΟΣΜΟΣ

Βουλγαρία: Ζητούν σεξουαλικές υπηρεσίες για χάρη του τουρισμού

Βουλγαρία: Ζητούν σεξουαλικές υπηρεσίες για χάρη του τουρισμού

Οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στη Βουλγαρία ζητούν τη νομιμοποίηση της πορνείας στη Βάρνα, ώστε να παρέχονται και «σεξουαλικές υπηρεσίες» στους τουρίστες.

Η πορνεία στη Βουλγαρία δεν υπόκειται σε κάποια νομική ρύθμιση, που να την καθιστά νόμιμη ή μη.

Για το λόγο αυτό, ο επικεφαλής του Τουριστικού Επιμελητηρίου της Βάρνας Μαρίν Νέσκοφ ζήτησε τη θέσπιση «εθνικών κανόνων για τις σεξουαλικές υπηρεσίες», θέση που στήριξαν και άλλοι παράγοντες του τουρισμού κατά τη διάρκεια φόρουμ.

Ο διευθυντής της τοπικής τουριστικής σχολής Στόγιαν Μαρίνοφ δήλωσε ότι το περασμένο καλοκαίρι, θέρετρο της Βάρνας φιλοξένησε περίπου 500.000 τουρίστες, οι μισοί εκ των οποίων νεαρής ηλικίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς κάθε ένας από αυτούς ξόδεψε κατά τη διάρκεια της παραμονής του 100 ευρώ -ή περισσότερο- για αλκοόλ και τουλάχιστον διπλάσιο ποσό για ναρκωτικά ενώ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μαρίνοφ, δεν αποτελεί μυστικό ότι τα ξενοδοχεία χρεώνουν ένα αντίτιμο για να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες από ιερόδουλες στους πελάτες τους. Η δε «ταρίφα» κυμαίνεται από 30 έως 50 λέβα (15 έως 25 ευρώ) ανάλογα με την κλάση του ξενοδοχείου ενώ ο πελάτης αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος της συνεύρεσής του με την ιερόδουλη.

Σύμφωνα με χονδρικούς υπολογισμούς, οι τουρίστες ξόδεψαν περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ για ποτά, ναρκωτικά και σεξ σε συγκεκριμένο θέρετρο της Βάρνας, αλλά μόνο για μέρος αυτού του ποσού αποδόθηκαν φόροι, σημείωσε ο κ. Μαρίνοφ.

Διαβάστε επίσης:

Ζυρίχη: Ειδικά «κουτιά» για σεξ στο αυτοκίνητο

Είχαν σαν κατοικίδιο τον κροκόδειλο που άρπαξε 9χρονο αγόρι

Ψάχνουν απαντήσεις για το μυστήριο των UFO πάνω από το Ντένβερ