Σάλος στις ΗΠΑ με βιντεοπαιχνίδι σκοποβολής στα iphone

Newsbomb

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με αφορμή ένα βιντεοπαιχνίδι στο iPhone, το οποίο φέρει την υπογραφή της Εθνικής Ένωσης Όπλων (NRA).

Η οργάνωση λάνσαρε τη νέα αυτή εφαρμογή, με την οποία οποιοσδήποτε χρήστης ηλικίας 4 ετών και πάνω, μπορεί να περάσει την ώρα του εξασκούμενος στη σκοποβολή, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είχε επιρρίψει την ευθύνη στα βιντεοπαιχνίδια για την έξαρση της βίας στην κοινωνία.

Η εφαρμογή της NRA έχει τον τίτλο «ΝRA: Practice Range» και θα διατίθεται δωρεάν από την επόμενη Κυριακή από το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes.

Ο παίκτης-χρήστης του τηλεφώνου μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφόρων όπλων, όπως το Μ9 για σκοποβολή σάλας, ή ένα Μ-16 για τους εξωτερικούς στόχους, και εάν καταβάλλει 99 σεντς να επιλέξει μία Μπερέτα, ένα Μπράουνινγκ, ή ένα αυτόματο τουφέκι όπως Καλάσνικοφ, ή ένα ΜΚ-11.

Το παιχνίδι επιτρέπει επίσης την σύνδεση με το δίκτυο της NRA και στις πληροφορίες του για «τους νόμους, τον τρόπο χρήσης και άλλες συμβουλές, ή χρήσιμες συνδέσεις».

Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία της εφαρμογής προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια, όπως αυτά που έγιναν σε μια εκπομπή του δικτύου NBC, στην διάρκεια της οποίας η NRA χαρακτηρίστηκε ένα λόμπι που αποτελείται από «υποκριτές, αναίσθητους, απογοητευτικούς».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved