Για 1 εκατ. δολάρια επικυρήχθηκε ο δραπέτης πρώην αστυνομικός

Newsbomb

Στο μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία του Λος Άντζελες εξελίσσεται η αναζήτηση και σύλληψη του πρώην αστυνομικού Κρίστοφερ Ντόρνερ , ο οποίος σκότωσε τρεις ανθρώπους.

Η αστυνομία του Λος Άντελες επικήρυξε τον δραπέτη για 1 εκατομμύριο δολάρια, μια αμοιβή ρεκόρ σε όποιον δώσει πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη του Κρίστοφερ Ντόρνερ.

Όπως είπε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος, Τσάρλι Μπεκ, το ποσό της αμοιβής συγκεντρώθηκε έ από ιδιωτικές δωρεές, τα συνδικάτα της αστυνομίας και εισφορές από επιχειρήσεις, και σηματοδοτεί το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ποτέ στη Καλιφόρνια.

Ο 33χρονος Κρίστοφερ Ντόρνερ που ανήκε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD), διαφέυγει της σύλληψης, από την περασμένη εβδομάδα, μετά τους φόνους ενός ζευγαριού και ενός αστυνομικού στη νότια Καλιφόρνια.

Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ενώ τώρα το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του έχει εξαπλωθεί στα χιονισμένα βουνά της Καλιφόρνια, της Νεβάδα, της Αριζόνα και στο βόρειο Μεξικό.

Ο 33χρονος με "μανιφέστο" που ανέβασε στο διαδίκτυο, ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση από τους αστυνομικούς που θεωρεί υπεύθυνους για την απόλυσή του το 2008, κατηγορώντας ορισμένους για ρατσιστικά κίνητρα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved