ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η 29χρονη Ισπανίδα που έκραξε τον Γιωργάκη!

Αυτή είναι η 29χρονη Ισπανίδα που έκραξε τον Γιωργάκη!

Μπορεί ο George να εγκατέλειψε τη χώρα μας και να έχει αφοσιωθεί στη διεθνή του καριέρα αλλά δεν έπαψε όπου και αν βρίσκεται να δέχεται έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του και την πολιτική την οποία άσκησε για όσο καιρό είχε τα ηνία της χώρας μας...


Και όχι μόνο αυτό! Διαθέτει το χάρισμα πρόσωπα που τρέφουν μία συμπάθεια για το άτομό του να τα «μετατρέπει» στους πιο άσπονδους εχθρούς!

Η μαχητική Ισπανίδα αν και μέχρι πρότινος ήταν θαυμάστρια του Παπανδρέου, άλλαξε πλέον ρότα.

Το χαμόγελο του... Professor George πάγωσε, όταν η κοπέλα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, κατήγγειλε τις πολυτέλειες τις οποίες απολαμβάνουν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής, τη στιγμή που πολλά κράτη της ευρωζώνης «πνίγονται» στη λιτότητα!

Αναφερόμενη στα πεντάστερα, τις λιμουζίνες και τα δείπνα με αστακούς και σαμπάνιες, η Μπεατρίθ Ταλεγόν, τα «έχωσε» για τα καλά στους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν τη Διεθνή, και δη στον επικεφαλής της Παπανδρέου!

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες και τον εαυτό του!

Αυτή είναι η Μπεατρίζ Ταλεγόν

Η Μπεατρίζ Ταλεγόν Ράμος, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολή του φημισμένου Πανεπιστημίου της Αλκάλα. Σε ηλικία μόλις 24 ετών εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καμπανίγιας ντελ Κάμπο, και στη συνέχεια αναλαμβάνει υπεύθυνη για θέματα Νεότητας στην περιφέρεια Γκουανταλαχάρα της Κεντρικής Ισπανίας, ενώ το 2012 στο Συνέδριο της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Στοκχόλμη εκλέγεται γενική γραμματέας της Οργάνωσης. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς θα συναντηθεί τον Παπανδρέου και γοητευμένη από την προσωπικότητά του θα γίνει φανατική του θαυμάστρια.

Λίγους μήνες μετά και με την οικονομική κρίση να σαρώνει την Ευρώπη η κα Ταλεγόν αποφασίζει ότι δεν αρκούν οι συμπαθειες και τα προσχήματα ως προοδευτική απάντηση στα προβλήματα. Προσκεκλημένη στο 24ο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται σε 5άστερο ξενοδοχείο σε πορτογαλικό θέρετρο βρίσκει την ευκαιρία και κατακεραυνώνει τους συντρόφους της για την απάθειά τους και την αδυναμία τους να δώσουν μια λύση στην κρίση ξαφνιάζοντας φυσικά τους πάντες.