ΚΟΣΜΟΣ

«Μισός άνθρωπος, μισός γουρούνι» ο Στρος Καν

«Μισός άνθρωπος, μισός γουρούνι» ο Στρος Καν

Ένα νέο βιβλίο, με τίτλο «H ωραία και το κτήνος», γραμμένο από τη δικηγόρο και αρθρογράφο Μαρσέλα Λακούμπ, η οποία διατηρούσε επτάμηνη σχέση με τον Ντομινίκ Στρος Καν το 2012, προβαίνει σε απίστευτες αποκαλύψεις για τον πρώην ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Tο περιοδικό Le Nouvel Observateur δημοσιεύει συνέντευξη και αποσπάσματα του βιβλίου, στο οποίο ο Στρος Καν περιγράφεται ως διχασμένη προσωπικότητα με μία ανθρώπινη συμπεριφορά και με μια πλευρά γουρουνιού!

H συγγραφέας του βιβλίου, κυρία Λακούμπ, αναφέρει στις σελίδες του ότι ο Στρος Καν ήταν σαν “το κανίς της γυναίκας του”, αφού δεν μπορούσε να εγκαταλείψει την γυναίκα του εξαιτίας της συνήθειάς του στα πλούτη που του προσέφερε, με την ίδια να προσδοκά να γίνει η πρώτη κυρία της Γαλλίας.Αίσθηση προκαλεί το κομμάτι που λέει χαρακτηριστικά πως, αν τελικά γινόταν Πρόεδρος η Αν Σινκλέρ, θα μετέτρεπε το προεδρικό μέγαρο σε μέγαρο οργίων.

Η Marcela Lacub, αναφερόμενη στην Αν Σινκλέρ λέει ότι πιστεύει ότι ανήκει στην ανώτερη τάξη των ανθρώπων που κυριαρχούν τον κόσμο και μάλιστα δεν έδειχνε να την ένοιαζε καθόλου αν ο Στρος Καν ερχόταν σε επαφή με μία υπηρέτρια.