Εμαθε για το θάνατο του παιδιού της από το Facebook

Newsbomb

Μια μητέρα από το Clayton των ΗΠΑ έμαθε ότι το παιδί της ήταν νεκρό από το Facebook. H Anna Lamb-Creasey έψαχνε τον Ricky από τις 24 Ιανουαρίου.

H τραγική μάνα είχε χάσει τα ίχνη του γιού της για περίπου ένα μήνα και δεν μπόρεσε να βρει ούτε ένα ίχνος ζωής του. Τον είχε αναζητήσει παντού...

Η αστυνομία της είχε στείλει μήνυμα στο Facebook, με τον τίτλο «Other». Τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή του εκλιπόντα δεν γνώριζαν την ύπαρξη του «Other» καθώς νόμιζαν πως ήταν spam και δεν είχαν μπει στον κόπο να το ανοίξουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι έγιναν πολλές προσπάθειες να ενημερωθεί με «παραδοσιακούς τρόπους» η οικογένεια του 30χρονου Ricky Lamb για το θάνατό του. Όταν οι προσπάθειες αυτές απέτυχαν, η ενημέρωση έγινε με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Η Anna Lamb-Creasey από την πλευρά της είπε πως ο αποστολέας ήταν ο «Misty Hancock», ενώ η φωτογραφία του προφίλ του ήταν του Αμερικανού ράπερ TI...

Απαρηγόρητη για το χαμό του παιδιού της είπε: «Μπορούν να εντοπίσουν εγκληματίες και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εμένα; Είμαι στη δουλειά μου 13 ολόκληρα χρόνια. Θα μπορούσαν να με βρουν».

Ο άτυχος Ricky σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 24 Ιανουαρίου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved