Η Βοσνία θα γίνει πλήρες μέλος της Ισλαμικής Διάσκεψης

Newsbomb

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) Εκλεμεντίν Ιχσάνογλου, δήλωσε ότι η Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα πρέπει να είναι γίνει πλήρες μέλος του Οργανισμού της Ισλαμικής Διάσκεψης και να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που προσφέρει η οργάνωση στα κράτη μέλη.

Ο Ιχσάνογλου σε προέβη σε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με το μέλος της τριμερούς προεδρίας της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, τη Δευτέρα. «Θαυμάζουμε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Θαυμάζουμε την πολύ-πολιτισμική δομή της και τη φιλειρηνική κληρονομιά της», υπογράμμισε ο Ιχσάνογλου, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο.

«Οι διαφορές στη Διοίκηση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της χώρας. Ως Οργανισμός της Ισλαμικής Συνεργασίας είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε οποιαδήποτε στήριξη που θα χρειασθεί η Βοσνία-Ερζεγοβίνη», είπε ο Ιχσάνογλου προσθέτοντας ότι η χώρα θα πρέπει να γίνει πλήρες μέλος του Οργανισμού για να κάνει χρήση των ευκαιριών που παρουσιάζονται στα μέλη, σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved