Οδήγησε 300 χλμ. ενώ... κοιμόταν!

Newsbomb

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Ζηλανδία, όπου μια γυναίκα οδήγησε όλη τη νύχτα, ενώ κοιμόταν πάνω στο τιμόνι! Μάλιστα, παράλληλα με την οδήγηση, η κοιμισμένη γυναίκα έγραφε και μηνύματα στα κινητά των φίλων της.

Η γυναίκα ξεκίνησε από το Χάμιλτον και - αφού οδήγησε 300 χλμ - έφτασε στις ακτές Μάουντ Μαουνγκάνουι. Το επόμενο πρωί, δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα.

Οι γνωστοί της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησαν τις αρχές, όταν- κατά τη διάρκεια του ταξιδιού- από το τηλέφωνο της γυναίκας αποστέλλονταν ασύνδετα SMS μηνύματα.

Από το περιεχόμενο κατάλαβαν ότι η οδηγός βρίσκεται σε λήθη. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αστυνομία, ενώ ένας από τους φίλους της δήλωσε ότι, πριν ξεκινήσει για τον προορισμό της, η γυναίκα πήρε ένα υπνωτικό χάπι.

Η γυναίκα βρέθηκε τελικά από τον ξάδελφό της,να ροχαλίζει πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου της έξω από ένα πρώην διαμέρισμά της.

Φυσικά, η αστυνομία της έχει απαγγείλει τις σχετικές κατηγορίες αλλά, ευτυχώς, και ως εκ θαύματος, κανείς δεν έπαθε κακό.

Οι επιστήμονες λογομαχούν γι΄αυτή τη μοναδική περίπτωση – μερικοί λένε ότι η γυναίκα κόλλησε στα σύνορα της κατάστασης μεταξύ του ύπνου και της εγρήγορσης, ενώ άλλοι το αποδίδουν αυτό στο φαινόμενο του "μικροΰπνου".

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved