Γυμνός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Μάντσεστερ

Newsbomb

Πέπλο μυστηρίου επισκιάζει τον θάνατο ενός νεαρού άντρα στο Μάντσεστερ. Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο νεαρός άντρας, εντελώς γυμνός περπατούσε αμέριμνος σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Αρκετοί άνθρωποι το βρήκαν παράξενο έως και αστείο και αφού τον τράβηξαν φωτογραφία, κοινοποίησαν τη λήψη σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο αργότερα όμως, ο άντρας αυτός θα βρεθεί νεκρός με τις Αρχές να αγνοούν πλήρως ποια είναι η ταυτότητά του αλλά και πώς πέθανε.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε τη Δευτέρα μέσα σε τρύπα με βάθος 15 μέτρων από έναν εργάτη σε συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται υπό ανέγερση.

«Μπήκε μέσα στο εστιατόριο που γευματίζαμε, το οποίο ήταν σχεδόν πλήρες εκείνη τη στιγμή και στάθηκε μπροστά μας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όταν τα μέλη του προσωπικού άρχισαν να τον πλησιάζουν, τότε εκείνος φοβήθηκε και έφυγε», ισχυρίζεται ένας μάρτυρας.

Η αστυνομία πιστεύει ότι κάποια στιγμή, αφού έφυγε μακριά από το εστιατόριο, ο άτυχος άνδρας περπάτησε προς το εργοτάξιο που βρίσκεται περίπου 200 μέτρα μακριά και ενδεχομένως, λόγω της νύχτας, έπεσε μέσα στην τρύπα που προοριζόταν για μέρος του ανελκυστήρα στο εν λόγω συγκρότημα κατοικιών, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved